» Tiskové zprávy

STYL A KABO OPĚT STYLOVĚ

STYL A KABO OPĚT STYLOVĚ

Letošní ročník veletrhu Styl a Kabo byl opět plný krásných dívek a svalnatých mužů. A nechyběli ani české miss a známý lamač dívčích srdcí Sagvan Tofi. Ten tráví stále více času v Brně. A není v tom žádná holka, jak by si mohl někdo myslet, ale jsou v tom děti. Děti ráje. Hlavní důvod brněnského působiště originálního herce a zpěváka je ale jednoduchý. Momentálně se tam připravuje na uvedení moravské verze muzikálu Děti ráje, který po pěti úspěšných letech zamířil právě do moravské metropole. 

Že se přehlídky dají dělat originálně, ukázala na veletrhu modelka a moderátorka Hanka Mašlíková, která na mole se svým přítelem předváděli kousky, které by asi málokterá běžná modelka zvládla. Hanku spojuje s jejím partnerem André Reindersem, profesionálním mistrem Evropy a ČR ve smíšených bojových umění – MMA, nejen společný život, ale také zájem o sport a zdravý životní styl. 


"Řekli jsme si, že už bylo dost takovým těm klasickým přehlídkám, že uděláme inovaci, říkáme tomu "Cirkus a la Reinders", to je přítelovo příjmení. V soukromí se věnujeme hodně sportu, máme i svůj sportovní web, kdy lidi nabádáme ke zdravému životnímu stylu, tréninková videa, různé rady a právě děláme i tuhle acroyogu - tomu se říká acroyoga - to je směs gymnastiky, jógy, akrobacie, rovnováhy, všeho možného  a aby to bylo zajímavé, aby to nebyla taková běžná přehlídka, tak jsem se dohodli s majiteli Jockey, že uděláme na konci mola takovou ukázku a doufám, že se to setkalo s fajn ohlasy a že se to lidem líbilo" vysvětlila Hanka.

Přehlídka večerních rób zaujala rafinovaností střihů i zářivými barvami. Diváci v plně obsazeném hledišti se snadno mohli přenést na červené koberce filmových festivalů i nejluxusnější večírky světových celebrit, kde jsou tyto šaty nejčastěji k vidění. Po mole se prošly modely dvaceti zvučných značek jako Amanda Wakely, Badgley Mischka, Elie Saab, Halston Heritage, Issa, Just Cavalli, Roksanda a dalších. Druhá část přehlídky patřila pánské plážové módě a ani zde nechyběly ikonické značky jako Versace, John Richmond nebo Rufskin.

Nechyběly ani známé České Miss, současná sošná Nikol Švantnerová, loňská vnadná Gabriela Franková nebo vicemiss Lucie Kovandová, která se proslavila "aférkou" s Jaromírem Jágrem a Miss Earth Tereza Fajksová o které se všechny staral známý vizážista Pavel Bauer. 


Foto: Jiří Zach a Vladimír Zemánek




Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz