» Aktuality

MMR VYHLÁSILO SOUTĚŽ O DOTACE PRO "NEZISKOVKY" NA ROK 2011

Praha 13. října (ČTK) - Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) vyhlásilo výběrové řízení na dotace pro neziskové organizace na rok 2011. MMR to dnes sdělilo ČTK v tiskové zprávě. Částka, kterou bude úřad rozdělovat, zatím není známa. Bude záviset na počtu vítězných projektů a podobě rozpočtu MMR schváleného parlamentem. 


Ministerstvo soutěž vypsalo pro oblasti ochrana životního prostředí a udržitelný rozvoj, ochrana a podpora zdraví, včetně péče o zdravotně postižené, chronicky nemocné a seniory, ochrana spotřebitele a ochrana nájemních vztahů.
Do soutěže o dotace se můžou přihlásit organizace působící ve zmíněných oblastech a zároveň spadající do působnosti ministerstva. Uzávěrka přihlášek je 12. listopadu.
V letošním roce MMR podpořilo například Sdružení nájemníků ČR, Občanské sdružení majitelů domů, Asociaci občanských poraden, Ligu vozíčkářů nebo Klub českých turistů. Bez započítání dotace pro Horskou službu ČR rozdělil úřad pro letošní rok dotace 27 neziskovým organizacím v hodnotě kolem 25 milionů korun.

ČTK



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz