» Aktuality

FESTIVAL KÁRAFEST PO ČTVRTÉ!

FESTIVAL KÁRAFEST PO ČTVRTÉ!


Kárafest je benefiční rockový festival na podporu florbalového klubu EWSC Praha a především jeho týmu Jaguars, jehož sportovci se věnují Florbalu na elektrických vozících. Záštitu nad letošním IV. Kárafestem převzal radní Marek Kukrle MČ Praha 5!

Letošní ročník už je v pořadí čtvrtý a bude se konat 1. června 2013 v areálu kempu u tramvajové zastávky Hotel Golf (Plzeňská 215A, Praha 5). To, že je náš festival dobrý nápad, ukazuje i vzrůstající počet účinkujících, kteří podpoří dobrou věc. Dobrou věc můžete podpořit i vy, pokud přijdete a zakoupíte si vstupenku. A co konkrétně podpoříte? Podpoříte mladé aktivní sportovce s handicapem, které sportování stojí hodně peněz a bez pomoci by aktivní život vést nemohli. Rádi bychom získali dostatek financí, abychom se mohli vypravit na mezinárodní turnaj do Německa a pomohlo by nám to i uhradit náklady spojené s účastí v české ligové soutěži.

Letos bude součástí festivalu i program pro děti, soutěže, tvořivé dílny pro šikovné ruce a sportovní vyžití. Jako na minulých ročnících nebude chybět stánek s oblečením Jaguars. Samozřejmostí je občerstvení pro všechny žížnivé i hladové. Budeme moc rádi, když přijdete a pomůžete nám sportovat.

 

Vaši Jaguáři



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz