» Aktuality

POHÁDKY Z HUSÍHO BRKA PŮJDOU DO CHARITATIVNÍ DRAŽBY

POHÁDKY Z HUSÍHO BRKA PŮJDOU DO CHARITATIVNÍ DRAŽBYDo projektu Pohádky z husího brka se zapojili herci, zpěváci, umělci a spisovatelé, kteří vymysleli a vlastní rukou napsali pohádku. Originál této knihy bude vydražen 23. října.


Výtěžek půjde na konto občanského sdružení Klub nemocných cystickou fibrózou. Zisk z prodeje limitované edice bude určen na podporu činnosti Nadace Divoké husy.

Do projektu Pohádky z husího brka se zapojili herci, zpěváci, umělci a spisovatelé, kteří vymysleli a vlastní rukou napsali pohádku. Originál této knihy bude vydražen ve středu
23. října v prostorách hotelu Panorama a výtěžek poputuje na konto občanského sdružení Klub nemocných cystickou fibrózou. Zisk z prodeje limitované edice 100 kusů bude určen na podporu činnosti Nadace Divoké husy.

Nadace Divoké husy působí v České republice od roku 1997 a za tuto dobu rozdělila více než 300 miliónů korun. Její činnost je zaměřená na nestátní neziskové organizace, které pečují o osoby v sociální a zdravotní nouzi. Způsob podpory je naprosto jedinečný v tom, že Nadace Divoké husy zdvojnásobuje výtěžky benefičních akcí. Motivuje tedy žadatele k tomu, aby uspořádali  benefiční akci, jejíž výtěžek pak Nadace zdvojnásobí.

Zdroj: Nadace Divoké husy



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz