» Aktuality

POŘADATELÉ FESTIVALU SLUNOVRAT VYHLAŠUJÍ SOUTĚŽ PRO TALENTOVANÉ PÍSNIČKÁŘE

POŘADATELÉ FESTIVALU SLUNOVRAT VYHLAŠUJÍ SOUTĚŽ PRO TALENTOVANÉ PÍSNIČKÁŘE

Hudební festival Slunovrat tady rozhodně chyběl! Aby byl ještě zajímavější a přitažlivější, rozhodli se pořadatelé nultého ročníku vyhlásit soutěž pro talentované písničkáře. Vodácký kemp Sázavský ostrov zaplaví muzika ve dnech 23. a 24. června 2017.


Jste-li tedy písničkáři s vlastní tvorbou, tak by vám rozhodně neměla uniknout šance zabojovat o to, abyste svůj talent předvedli na zbrusu novém festivalu. Věk není rozhodující a ani to, odkud jste!

Zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím webových stránek www.slunovratfest.cz nebo prostřednictvím oficiálním facebooku akce www.facebook.com/slunovratfest/. Podmínkou řádného přihlášení autorů a kapel je zaslání 3 vlastních nahrávek na e-mail dramaturgie festivalu a samozřejmě také elektronická přihláška, kterou zašlete na adresu: nikol@slunovratfest.cz.  

Začátkem měsíce března bude vybráno 5 autorů, kteří postoupí do druhého kola, kde odborná porota, složená z hudebních publicistů a známých osobností ze světa písničkářů na speciálním akustickém koncertě v Praze, vybere vítěze, který v létě na Slunovratu zahraje na Malé scéně, který se bude konat na Sázavském ostrově.

V sobotním hlavním festivalovém programu se objeví slovenský populární zpěvák Richard Müller a v plejádě známých umělců a písničkářů nebude chybět Aneta Langerová, Bratři Ebenové, František Nedvěd, Xindl X, Ivan Mládek, Thom Artway, skupina Neřež s Katarínou Koščovou, David Stypka a mnozí další z řad mladých talentovaných umělců.

Pro návštěvníky bude kromě hudebního programu připraveno stanové městečko. Jelikož se očekává značná účast rodin s dětmi, nebude chybět ani dětský koutek s hlídáním, divadélko pro děti, odpočinková a klidová zóna pro střední generaci a seniory.

Speciální limitovanou edici o 1000 ks dvoudenních permanentek na Slunovrat lze ještě zakoupit za akční cenu 490,- Kč.

Dřímá ve Vás neobjevený talent? Tak neváhejte, možná pořadatelé čekají právě na Vás!

Více informací se dozvíte na webových stránkách festivalu www.slunovratfest.cz

Vstupenky zakoupíte exkluzivně v předprodejní síti www.ticketstream.cz a na pobočkách cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz