» Aktuality

Navštivte online lekce jógy, které pro vás připravilo Himalyo

Navštivte online lekce jógy, které pro vás připravilo Himalyo

Toužíte ve svém životě po zásadní změně? Zkuste se zaměřit na své zdraví, a to nejen fyzické, ale i psychické. Skvělým pomocníkem pro vás může být jóga, jedno z nejoblíbenějších cvičení posledních let, díky němuž dosáhnete lepší kondice, ale i odpočinku pro znavenou mysl. Čas, který do jógy vložíte, nikdy nebudete považovat za promarněný!


Přestože má na východě tisíce let staré kořeny, v Evropě je zatím jóga vcelku mladým termínem. I přesto se však v poslední době stala u lidí různých věkových kategorií naprostým hitem. A není se čemu divit. Jde o cvičení, při němž nemusíte vyvíjet přílišnou aktivitu, a tak s ním mohou začít i ti, kteří sportu zatím tolik neholdovali. Tato disciplína podpoří jak vaše tělesné, tak i duševní zdraví – zatímco na fyzické úrovni pomáhá snížit váhu, dodává energii a zlepšuje flexibilitu, sílu, rovnováhu a vytrvalost, z pohledu psychiky působí proti stresu, umravňuje roztěkanou mysl a přispívá k lepšímu zvládání emocí. Pomocí jógy můžete dokonce v náročném období, v němž se zrovna nacházíme, přirozenou cestou pročistit tělo a zvýšit odolnost svého organismu!

Stejně jako jóga je i značka Himalyo inspirovaná tibetskou a himálajskou medicínou. Ty nejkvalitnější plodiny pro své produkty pěstuje a sklízí v nedotčených oblastech Tibetu, vždy v souladu s přírodou. A protože je zdraví výsledkem kombinace správné životosprávy s pohybem, přináší vám nyní kromě účinných přírodních doplňků stravy také nový projekt pod názvem Společná cesta ke zdraví“ – online lekce jógy, které jsou pro vás zcela ZDARMA.

 Z pohodlí a bezpečí svého domova tak můžete pravidelně cvičit s těmi nejlepšími lektory a odborníky v České republice, jako je Zuzana Klingrová, Kateřina Hilerová či lektoři ze studia Yoga Karlín. Pro přehled aktuálních lekcí stačí sledovat instagramový profil značky Himalyo nebo webové stránky s přehledným harmonogramem a popisem projektu.

www.himalyo.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz