» Magazín

Doba se mění, obliba tradičního bylinného nápoje Fernet Stock však zůstává!

Doba se mění, obliba tradičního bylinného nápoje Fernet Stock však zůstává!

Tempo, kterým se svět mění, je neuvěřitelné rychlé, které se jen těžko stíhá. Jsou však věci, které se urychlit nedají a neobejdou se ani bez tradičních postupů, které z nich dělají originál milovaný po celé generace. 


Nejprodávanější bylinný nápoj Fernet Stock, jehož počátky výroby sahají až do roku 1927 a originální recepturaještě dále. Poctivost výroby je nezbytností, aby u takto dobré věci překlenuly významně se měnící dobu, zvyky i módní trendy.

Za nezaměnitelnou chutí bylinného nápoje stojí tajná receptura, kterou jako poklad z rodinného sejfu vyzdvihl Lionello Stock jakožto reakci za porušení gentlemanské dohody Bernardinem Brancou. Tato zkušenost však mladému Lionellovi přihrála možnost vytvořit proslulý Fernet Stock, který si díky své oblibě drží stále stejnou recepturu a v čisté podobě i legendárním drinku Fernet Stock Bavorák si ho vychutnáváme již více než 90 let.

Fernet Stock

Legendární bylinný nápoj, jehož počátky výroby sahají až do roku 1927. Základem je jedinečná a tajná směs čtrnácti pečlivě vybraných bylin z celého světa. Vyniká především svou originální chutí, které je docíleno mistrovským výběrem a zpracováním bylin, jejich macerací a několikaměsíčním zráním.

Obsah: 38 %

Objem: 0,5 l

Cena: 189,90 Kč



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz