» Magazín

Kinder Joy of moving je hrací karta, která vás namotivuje k pohybu!

Kinder Joy of moving je hrací karta, která vás namotivuje k pohybu!

Olympionici budou sbírat zlaté medaile v Tokiu, vy o ně můžete bojovat v Brně či Praze. Co pro to můžete udělat? Stačí navštívit Olympijský festival a pořídit si hrací kartu. Někteří mohou i zajímavý dárek. Stačí plnit úkoly na sportovních stanovištích, kterých je dohromady v Praze a Brně dvacet. A čím více jich projdete, tím lepší či zajímavější odměnu získáte.

 


Své dovednosti prověříte třeba ve skateboardingu, atletice, florbalu, tenisu, cyklistice, halových sportech, lukostřelbě, volejbalu, baseballu, softballu či hokejbalu. A vyzkoušíte si i to, jak dobře zvládnete fotit selfíčka.

Za každý splněný úkol dostanete razítko do hrací karty, kterou si můžete za 50 korun koupit na pokladnách Olympijských festivalů nebo přímo v Centru Hracích karet Kinder Joy of moving. To se v Brně nachází u lezecké stěny v areálu SKP Komety a v Praze v blízkosti hlavního vstupu. V centrech si také po splnění všech úkolů vyzvednete odměny.

V Praze se všechna sportoviště nacházejí ve sportovním areálu Olymp, v Brně je většina v areálu SKP Kometa, nicméně některá se nacházejí i na vedlejším koupališti Riviéra. Beachvolejbalový kurt pak najdete na náměstí Svobody.

A o co že hrajeme? Pokud splníte úkol alespoň na 9 stanovištích, získáte diplom. Za 15 splněných stanovišť k němu přidáme i originální Czech Team medaili. Kdo v Brně zvládne úkoly na 18 a v Praze na 20 stanovištích, dostane navíc i dárek od některého z našich partnerů. Hru si nejvíce užijí děti, ale vyzkoušet si ji mohou sportovní nadšenci všech věkových kategorií.

Olympijská zóna EDA

Pokud nechcete prověřovat své schopnosti, ale vědomosti, navštivte Olympijskou zónu EDA (odkaz). Zjistíte tam zajímavé věci o olympijském hnutí a olympismu jako takovém. Dalším zábavně vzdělávacím stanovištěm je Visa EKO zóna (odkaz) v rámci které se dozvíte, co lze jednoduše dělat pro naši planetu nejen při sportovních aktivitách.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz