» Magazín

Přední české herečky byly překvapené, jak se nanáší pleťové mléko!

Přední české herečky byly překvapené, jak se nanáší pleťové mléko!

Celá řada známých českých dam se sešla v centru Prahy v hotelu Emblem na představení nové řady kosmetiky Thalion s názvem Algo Pur, která je určena zejména pro problematickou a aknózní pleť. Celé odpoledne se neslo v duchu zajímavých informací, které se týkaly péče o pleť.


Reprezentativní vzhled a make-up k showbyznysu prostě patří a přítomné dámy se shodly, že pleť zatěžovaná každodenním make-upem je třeba kvalitně čistit a pečovat o ni. Nejvíce přítomné dámy zaujala informace, že se odličovací mléko nenanáší na tamponek, ale čistou rukou přímo na pleť. „Dnes se mi potvrdilo vše, čím se řídím od svých 16 let. Pravidelně pleť odličuji, pečuji o pleť různými krémy a séry, používám oční krémy. Potvrdilo se mi za ta léta, že to má smysl. A jak jsme dnes slyšeli, hlavní je čištění. Nejhorší je jít spát neodlíčená, to je pro plet absolutní masakr a musím říct, že od 16 let se mi to stalo asi 2x, a to jsem si to pak ráno krutě vyčítala a nedoporučovala bych to nikdy nikomu. Snažím se být na pleť hodná,“ popsala svoji kosmetickou rutinu Markéta Hrubešová.

Martina Preissová na akci shledala, že kosmetickou péči provádí správně a o svoji pleť doma pečuje, jak nejlépe to jde. „Na dnešní akci mi přišlo zajímavé, že jsem se dozvěděla, že to, co pro svoji péči dělám tak nějak intuitivně, je správně. A to hlavně u aplikace čistícího přípravku na obličej – nikoliv na tamponek, ale přímo čistou rukou na pleť. A je to logické, když člověk dělá věci intuitivně, tak jak je jeho tělo potřebuje, nemůže to dělat špatně,“ popsala známá herečka.

Mezi hosty nechyběla ani operní diva Andera Kalivodová, která kosmetiku od BeautySense používá pravidelně a nedá na ni dopustit. Kosmetické tipy a triky přišly okouknout také herečky Miluška Bittnerová, Regina Řandová, Bára Fišerová, Nikol Vojtová, sportovní moderátorka Kateřina Nekolná, moderátorka a modelka Lejla Abbasová či cvičitelka Hanka Kynychová s dcerami a opomenout nemůžeme Štěpánku Duchkovou, která příjemným a hlavně poučným odpolednem provedla.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz