» Magazín

Kniha Jana Přeučila slouží Mužům roku jako učebnice rétoriky

Kniha Jana Přeučila slouží Mužům roku jako učebnice rétoriky

Herec a milovník mluveného slova Jan Přeučil byl příjemně překvapený, když finalisté soutěže Muž roku po dvou hodinách „Přeučilovy rétorické laboratoře“ Janu Přeučilovi děkovali za to, že něco takového ještě nezažili.

 


„Všiml jsem si, že mladí muži mluvili nesrozumitelně, neaktivně, monotónně. Vysvětlili jsme si, jak se připravit na řeč, rozmluvit se, jak pracovat s dechem či jak zmírnit trému. Pokud to natrénují, ulehčí jim to nejen vystoupení v soutěži, ale určitě se jim to hodí i v osobním životě,“ uvedl Jan Přeučil.

Hosty na koncert a módní přehlídku v závěru soustředění soutěže Muž roku pozval prezident soutěže David Novotný. „Jsem rád, že se hostům ve Vile Lanna líbilo. Kluci odvedli velký kus práce. Absolvovali rétorický kurz Jana Přeučila, načerpali zkušenosti od úspěšného modela Martina Gardavského. Měl jsem radost, že se přišli podívat úspěšní finalisté z minulých ročníků. Samozřejmě děkuji sponzorům soutěže obleky Koutný, volnočasové oblečení C&A, spodní prádlo STYX z Trenýrkárny, PVZP a dalším, bez jejichž podpory by soutěž nemohla fungovat,“ uvedl David Novotný a pozval hosty na finále, které se koná 25. srpna v Náchodě.

Finalisté soutěže Muž roku 2023:

1. Jan Černohorský, podnikatel, 27 let, Nové Strašecí, 2. Matteo Lucano, student, 23 let, Kralupy nad Vltavou, 3. Alexandros Panayi, zubní lékař, 26 let, Praha, 4. Lukáš Kupkovič, fitness trenér, 22 let, Praha, 5. Jan Koželuh, řízení projektů ve stavebnictví, 33 let, Klatovy, 6. Jan Legát,hlavní stavbyvedoucí, 33 let, Praha, 7. Rostislav Procházka, administrativní pracovní, 22 let, Znojmo, 8. Tomáš Hruška, Referent obchodního oddělení lesní techniky, 23 let, Benešov, 9. Stefanos Panayi, student, 22 let, Praha, 10. Josef Jakab, mediální poradce, 26 let, Mělník, 11. Dominik Neoral, obchodní ředitel, 32 let, Kralice na Hané, 12. František Knobloch, holistický poradce Elite Medical a student, 23 let, Hostivice



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz