» Magazín

Pražský klub Heaven slavil 25. narozeniny

Pražský klub Heaven slavil 25. narozeniny

Poslední červencová sobota byla poněkud chladnější, ale ten, kdo se chtěl zabavit a užít si podvečera, tak měl celou řadu možností. My se vydali do pražského gay friendly klubu Heaven, který slavil 25. narozeniny. Na oslavě se sešla celá plejáda známých osobností, které párty rozjely skutečně ve velkém stylu.

 


Slavnostním večerem provázela herečka a moderátorka Barbora Mottlová, která na přání oslavenců zazpívala svůj hit „Udělej mi to“. O další hudební vystoupení se postarali zpěváci Jan Bendig, Jarek Šimek a také Renato Salerno, známý z reality show Zlatá mládež. Ve stínu nezůstaly ani zpěvačky Kate Matl, která doprovází švýcarskou hvězdu DJ BoBa na jeho koncertech a Lucie Sosna s vlastní tvorbou. Svojí stand-up show pobavila přítomné hosty dámská část tria STB – moderátorky Aneta Christovová, která se pěkně zapotila při vystoupení oblíbeného Honzy Bendika a Vlaďka Pirichová.

Popřát a pobavit se přišla také herečka Bára Fišerová, která se pořádně odvázala při umělecké striptýzové show finalisty Muže roku 2022 Jana Balšána. Ten do svého vystoupení vtáhl také houslistku Markétu Muzikářovou, která rozhodně neskrývala své překvapení. Mezi hosty a gratulanty nechyběla ani moderátorka TV Prima Lenka Špillarová a celá řada dalších. O tom, že se všichni skvěle bavili, není pochyb, prozrazují to jejich spokojené úsměvy.

Kredit: Hermina Press, Martin Hykl a Michaela Feuereislová



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz