» Magazín

ZAČAL DALŠÍ ROČNÍK ČESKÉ EWH LIGY!

ZAČAL DALŠÍ ROČNÍK ČESKÉ EWH LIGY!

O víkendu 17. a 18. března se v hale v Praze na Pankráci uskutečnilo první kolo České EWH ligy 2012. Pořádání kola se ujal z pověření České federace tým EWSC Jaguars Praha. Letošní ročník ligy opět přinesl nějaké změny a novinky, a to především fakt, že přibyl pátý tým a zápasy se tak poprvé musí rozložit do dvou hracích dnů, což je náročnější pro všechny zúčastněné.

Do Prahy se přijeli utkat Rejnoci ze Zlína, po roční pauze tým Tigers Janské Lázně, nováček v lize SK Indians Plzeň, a daleko to neměli pražští New Cavaliers a domácí tým Jaguárů.


Jaguars letos obhajují loňský titul a hned od začátku bylo jasné, že největším soupeřem jsou opět Cavaliers, po sloučení s týmem Transformers, New. Jaguáři první kolo zvládli a vyhráli ho. New Cavaliers skončili druzí. Zazářil tým Rejnoků, který porazil dva nově složené týmy a umístil se na třetím místě. Tigers po roční pauze a s nováčky v týmu skončili čtvrtí. A na pátém místě se umístil tým Indians Plzeň, který tímto vítáme v lize.

Děkujeme rozhodčím, Městským strážníkům, kteří nám zajistili časomíru, všem hráčům, našim asistentům a těšíme se na druhé kolo, které bude pořádat tým Cavaliers opět v Praze.

-red-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz