» Magazín

LUTOVSKÉ POHLAVÍ MIMINKA STÁLE NEPROZRADILA

LUTOVSKÉ POHLAVÍ MIMINKA STÁLE NEPROZRADILA

Krásná moderátorka Televizních novin Iveta Lutovská-Vítová před časem opustila na doporučení lékařů své místo na obrazovce kvůli komplikacím, které se nečekaně objevily ve 22. týdnu těhotenství. Pohlaví miminka zatím neprozradila a ani nenaznačila, i když ji řada novinářů pokoušela.

Její manžel Jaroslav Vít se už nemůže dočkat svého prvního potomka a svojí těhotnou manželku opatruje jako oko v hlavě. Stejně tak tomu bylo i včera při slavnostním otevření autosalonu Simix motors v pražských Dejvicích. Nejdříve společně sledovali focení kalendáře, kterého se opětovně ujal přední český fotograf Jára Urban a pak opět společně usedli i k autodráze a zabojovali o pohár, který nakonec získala modelka Tereza Budková i s vavřínovým věncem.


Iveta Lutovská, provdaná Vítová v roce 2007 vyhrála Miss model of the Word, je vítězkou Česká miss, která ji katapultovala mezi nejžádanější modelky v České republice. V roce 2009 se jako první „miska“ stala tváří Nadace Adra, která pomáhá nemocným v Keni. V roce 2011 se vdala a za pár dnů (2013) se dočká prvního potomka.

 

Foto, text: Lenka Žáčková



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz