» Magazín

HANKA KYNYCHOVÁ POSEDMÉ ROZTANČILA DĚTI Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ

HANKA KYNYCHOVÁ POSEDMÉ ROZTANČILA DĚTI Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ

Už posedmé zorganizovala známá cvičitelka za podpory velkého týmu dobrovolníků charitativní akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. A že šlo o sedmičku šťastnou, dokazuje velký úspěch akce. Na 350 dětí ze šestnácti dětských domovů po celé republice se sjelo v Praze, aby si zasoutěžilo a během dvou dnů předvedlo své dovednosti v několika druzích tance a zpěvu.


V domovech poctivě trénovali několik měsíců a letos se tak už poněkolikáté stal absolutním vítězem domov z moravského Tišnova. Kromě něj se ovšem na příčkách nejvyšších umístily také dětské domovy z Mikulova, kde zaujal nadějný Patrik Miker, či z Ústí nad Labem.

Děti přišla podpořit ať už v roli porotců, svým vystoupením, nebo alespoň v roli gratulantů velká spousta známých tváří. Zřejmě největší úspěch mělo vystoupení Dary Rolins. „Je skvělé, když se děti baví a navíc se u toho podchytí jejich talent a nadání. A tyhle děti díky Hance mohou mít šanci to i někam dotáhnout pod dohledem zkušených odborníků,“ řekla nadšeně zpěvačka, kterou děti nechtěly pustit z pódia a vytleskaly si přídavek. Ten roztančil úplně všechny včetně Karla Janečka, jenž letos akci podpořil.

         

Mezi gratulanty se objevil například i Leoš Mareš, který nezapomněl připomenout, že on sám začal se svou kariérou až v 17, a tak mají děti ještě spoustu šancí prorazit. A po letech domlouvání zazpívala také Ewa Farna. „S Hankou jsme se naháněly tři roky, ale letos to konečně vyšlo,“ svěřila se zpěvačka, která momentálně chystá desku pro polský trh. A úspěch měli i Monika Bagárová, Leona Machálková, David Deyl, Jan Bendig či Jitka Válková. Pogratulovat přišel třeba Karel Voříšek s Klárou Doležalovou, Petr Vágner nebo Iva Kubelková. „Je úžasné, když stojíte na pódiu a vidíte všechny ty děti, cítíte tu jejich energii. Nemají to jednoduché a takhle aspoň mohou ukázat, co v nich je. Za to patří Hance Kynychové velký dík,“ řekla nám v zákulisí moderátorka a modelka.

      

Po letošním ročníku je tak jasné, že další bude příští rok určitě následovat. Děti jsou rok od roku šikovnější a některá vystoupení si kvalitou nezadají s profesionální show. Nadační fond Hanky Kynychové tak může začít pracovat na programu pro rok 2014.

-dibr-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz