» Magazín

JIHOČÍNSKÁ PROVINCIE SE PŘEDSTAVILA V MARIÁNSKÝCH LÁZNÍCH

JIHOČÍNSKÁ PROVINCIE SE PŘEDSTAVILA V MARIÁNSKÝCH LÁZNÍCH

Workshop hlavního města Guiyang vnitrozemské provincie Guizhou se konal 24. 6. 2016 v Mariánských Lázních a skutečně důstojně představil jihozápad Číny v plné své kráse. Jeho prostřednictvím jsme měli jedinečnou šanci sledovat práci meditujících autorů kaligrafických děl. Obdivovali jsme hbité prsty malířky, která na hedvábí přenášela historii svého národa, čemuž se učí od svých sedmi let.


Měli jsme také možnost ochutnat vodu štěstí a přímo se účastnit ceremonie čaje a při třetím doušku si něco přát. Vše bylo provázeno živou hudbou. Workshop byl spojený také s fotografickou prezentací turistiky v  provincii Guizhou, která je nazývána Národním parkem Číny, ale i přímo města Guiyang.

S tím vším jsme se mohli blíže seznámit díky čínské delegaci, která navštívila město Mariánské Lázně a přivezla s sebou kus kultury svých původních obyvatel. Zástupci obou měst jednali o možné spolupráci a rozvoji cestovního ruchu. Ještě téhož dne došlo ke slavnostnímu podepsání memoranda o spolupráci a navázání vztahů starostů Mariánských Lázní Petra Třešňáka a Guiyangu Liu Wenxina.

捷克玛丽亚温泉市

山地公园省 多彩贵州风

Mountain Park, Guizhou Province, Colorful Wind

爽爽贵阳文化旅游专场推介会新闻背景材料

Cultural Tourism Special Promotion News Background for Shuangshuang Guiyang

 

Přítomní dále byli: náměstek hejtamna Karlovarkého kraje Miloslav Čermák, ředitelka Czech Tourismu Monika Palatková, poslanec karlovarského kraje Roman Procházka a místní podnikatelé a novináři.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz