» Magazín

PADNE V BRNĚNSKÉM VÝSTAVIŠTI TANEČNÍ REKORD?

PADNE V BRNĚNSKÉM VÝSTAVIŠTI TANEČNÍ REKORD?

Pokus o překonání tanečního rekordu v počtu lidí tančících na jednom místě na stejnou choreografii je již tradiční součástí Festivalu sportu, tance a zábavy, který se koná začátkem listopadu na brněnském výstavišti. Rekord není lákadlem pouze pro tanečníky, ale také pro širokou veřejnost. 


Na minulé ročníky si přišli zatančit jak malé děti, tak i zástupci starších generací. Jen pro informaci, nejstarší účastnice měla krásných 64 let! Flash mobu se každoročně účastní i slavné osobnosti. V roce 2014 byl hlavní tváří Richard Genzer.

Hlavními protagonisty loňského ročníku byli Jiří Mádl s Ondřejem Sokolem, kteří podstoupili i několik lekcí různých tanečních stylů. Zkusili si hip-hop, balet i pole dance (tanec u tyče). Jejich úsilí se vyplatilo a podařilo se jim stanovit aktuální rekord. Spolu s nimi si totiž zatančilo celkem 1216 tanečníků.

Letos roztančí publikum opravdu silná trojice. K Ondrovi Sokolovi se přidají ještě Jakub Kohák a Lukáš Pavlásek. Všichni tři v současnosti pilně trénují taneční kroky i choreografii na píseň od Michaela Jacksona Smooth Criminal. Těšit se určitě můžete i na pověstnou „Pavláskovu nožičku“, která se již řadí mezi klasické taneční pojmy. Věříme, že s jejich pomocí se podaří rekord překonat. Rozhodně před nimi nestojí lehký úkol, a proto neváhejte a přijďte je podpořit 5. listopadu od 13:00 na brněnské výstaviště. 



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz