» Magazín

KARYA KRÁLOVSKÁ JE ROZHODNĚ ATRAKTIVNÍM ŠPERKEM

KARYA KRÁLOVSKÁ JE ROZHODNĚ ATRAKTIVNÍM ŠPERKEM

Květinový šperk Karya královská byl v těchto dnech vypuštěn do světa na neformálním setkání přátel a novinářů, které se konalo 14. listopadu v České centrále cestovního ruchu v Praze. 


Karya královská je nový květinový šperk z dílny předního českého floristy Pavla Hrušky. Patronkou tohoto náramku se stala Jana Feriová, a to ne náhodou. V devadesátkách totiž byla přizvána českým hudebním skladatelem pop music Jindřichem Parmou k projektu nesoucí název Karya a první album, které společně vydali, nese tentýž název. Znáte tedy vhodnější patronku?

Náramek se odlišuje od všech ostatních tím, že jeho součástí je skořápka Jupiterova ořechu, který většina z nás zná jako vlašák. O podobný se na setkání pod vedením floristy Pavla Hrušky pokusili úplně všichni. Po boku Jany Feriové si náramek ze živých květů vyrobila i oblíbená herečka Valerie Zawadská a potvrdila, že se na takovéto tvořeníčko velmi těšila. „Neuvěřitelných šedesát osm dnů jsem jela v kuse. Dnešek byl po dlouhé době mým prvním volným dnem, ale tady jsem rozhodně chybět nemohla,“ dodala s úsměvem a vtipem sršící herečka. Krásný šperk si vytvořila i tanečnice a herečka Markéta Šandová, ale také třeba i vynikající hudebník a klavírista Václav Tobrman, kterého můžete slyšet mimo jiné také v hudební formaci Loď. Všichni se však zajímali, zda bude náramek krásný ještě i večer, ale Pavel Hruška je uklidnil, že se nemusí obávat, protože vydrží celých čtyřiadvacet hodin.

O občerstvení se postarala Ekofarma Javorník z oblasti Bílých Karpat a zaslouženě budila pozornost svojí chuťovou výjimečností. Bio produkty nekazila žádná obyčejná voda, ale jejich chuť povznášelo víno z  VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO. Přítomní ochutnali také známý Rudolfův pramen a Bílinskou kyselku, ale červenou láhev na místě nikdo neotevřel, byla to totiž minerálka projímavá. Pohled ulpíval i na stylovém ořechovém dortu, o který se postarala Anička Baštýřová z cukrárny Anna Magdalena

-lz-




Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz