» Magazín

BIOQUEST: EASYDNA SPOUŠTÍ TESTOVÁNÍ DNA V ČESKÉ REPUBLICE

30.01.2011 - Mezinárodní firma specializující se na DNA testování otcovství easyDNA nyní rozšiřuje své služby na Českou Republiku ve spolupráci s diagnostickou společností Bioquest Diagnostics LLC..


Praha, Česká Republika - 5. ledna 2011 - easyDNA Limited, jedna z předních DNA diagnostických firem nedávno zahájila svou činnost v Česká Republice ve spolupráci s diagnostickou společností Bioquest Diagnostics LLC. Služby tohoto nového partnerství budou provozovány pod značkou easyDNA a bude nabízet kompletní portfolio služeb DNA testů jež easyDNA nabízí na celém světě. Mezi ně patří DNA test určení  otcovství, DNA testy ostatních příbuzenských vztahů, DNA forenzní testy a genetické testování zdraví .

Prostřednictvím internetových stánek v českém jazyce: www.easydna.cz, budou klienti v České Republice mít možnost získat podrobné informace o různých aspektech DNA testů, vybrat vhodný test pro jejich konkrétní situaci a samozřejmně objednat v našem e-shopu. Je možné využít naší technické podpory zákazníkům a konzultovat konkrétní požadavky a situaci s vysoce kvalifikovaným personálem naší kanceláře v Praze. Naši pracovníci komunikují v českém, slovenském a anglickém jazyce.

Po doručení DNA soupravy od easyDNA Czech, budou moci naši zákazníci odebrat bezbolestně vzorky DNA v pohodlí svého domova prostřednictvím přiložených tampónů a pak jen odešlou zpět do easyDNA Czech k analýze.

V komentáři k nové spolupráci, Eva Takyiová, výkonná ředitelka Bioquest Diagnostics LLC. uvedla: Jsme nesmírně potěšeni, že došlo ke spojení s easyDNA, mezinárodně uznávanou značkou v testování DNA. Toto partnerství přináší na český trh nové velmi kvalitní DNA testy, ale navíc rozšiřuje nabídku DNA testů o forenzní testy a DNA analýzu z nestandardních vzorků.

Spolu s internetovými stránkami, plánujeme šíření povědomí o našich DNA testech prostřednictvím místních sdělovacích prostředků, soukromých a veřejných klinik. Cílem je zajistit a rozšířit dostupnost kvalitních DNA testů v Česká Republice a na Slovensku.

V komentáři k tomuto vývoji, obchodní a marketingový ředitel Andrew Alexander, prohlásil: "Prostřednictvím spolupráce s Bioquest Diagnostics jsme schopni spojit místní znalosti zdravotnického prostředí v České Republice se zkušeností a technickou znalostí v oboru DNA testování z easyDNA. Proto věříme, že tato spolupráce se ukáže být velmi úspěšnou."

O easyDNA:

easyDNA se specializuje na poskytování spolehlivých a přesných DNA testů, včetně DNA testování otcovství jak v soukromém tak i veřejném sektoru. Všechny testy jsou prováděny ISO 17025 a AABB akreditovanou laboratoří a naši odborníci mají minimálně 7 let praxi v oboru DNA analýzy což zajisťuje vysokou úroveň testování DNA.

Zdroj: TZ společnosti

Web: www.easydna.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz