» Magazín

BRUSLENÍ JE ZÁBAVA PRO MALÉ I VELKÉ, POTVRZUJE HADAŠOVÁ!

BRUSLENÍ JE ZÁBAVA PRO MALÉ I VELKÉ, POTVRZUJE HADAŠOVÁ!

To může potvrdit Lucie Hadašová, a to s radostí, protože její tahy ostří po ledě v Europarku v Praze pochválil i její manžel a ten o tom něco ví!  Vždyť je to Jiří Bednář, úspěšný hokejista.


„Můj manžel zhodnotil, že je to obstojné, ačkoli od doby, kdy jsem se to asi ve třech letech naučila, tam žádný výrazný pokrok není,“ směje se Lucka, která prý na kluziště často vyráží i se svými dvěma dcerami. „Starší už se to letos naučila hezky, pro tu mladší jsme těžko sháněli brusličky, ale zdá se, že jí to půjde taky,“ prozradila modelka Lucie Hadašová na slavnostním otevření kryté ledové plochy v Europarku.

Půvabné mamince se sportování pod střechou opravdu zamlouvaloa s nadšením dodala: „Bruslení v nákupním centru je pro mě novinka a podle mě skvělá věc, rozhodně ocením, že nemusíme mrznout venku. A hlavně se nemusím bát, že se děti propadnou. Jsem z toho nadšená a určitě sem s dětmi zajedeme,“ plánovala Lucka.
Pokud tedy i vy navštívíte ledovou plochu v Europarku, která bude v provozu až do 5. března, možná tady narazíte nejenom na mantinel, ale i na rodinku krásné modelky a populárního hokejisty.

Zdroj: Europark



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz