» Magazín

PARK MIRAKULUM UŽ PODRUHÉ ROZHÝBÁ HANKA KYNYCHOVÁ

PARK MIRAKULUM UŽ PODRUHÉ ROZHÝBÁ HANKA KYNYCHOVÁ

Chcete si s dětmi užít skvělou neděli? Tak se určitě vypravte 28. května do ve středočeských Milovic do parku Mirakulum. Už teď má nejznámější česká cvičitelka Hanka Kynychová připravený celodenní program pro děti, teenagery i dospělé.


Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou se koná už podruhé a je zároveň i oslavou 11. narozenin oblíbeného tanečního projektu Hejbejte se a zpívejte, může slavit úplně každý, kdo do parku dorazí. Projekt je dítkem Nadačního fondu Hanky Kynychové, který podporuje výhradně volnočasové aktivity dětí bez rozdílu věku či talentu, které žijí v dětských domovech. Díky pohybu bojují nejen s trémou, ale hlavně s psychickým trápením, které si mnohdy nesou ze svých biologických rodin.

V programu vystoupí známé osobnosti v čele s Lindou Finkovou, Natálií Grossovou, Adélou Částkovou či protagonisty muzikálu Alenka v Kraji zázraků. Nebude chybět ani taneční školička s Markem Dědíkem ze StarDance. Dále se můžete těšit na taneční vystoupení dětí z dětských domovů, která nacvičily pod taktovkou Hanky Kynychové a jejího týmu v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte.

Připravený bohatý program a spousta zábavy v areálu celého parku Mirakulum začne v 11:00 hodin a až do 16:00 hodin si rozhodně užije každý, kdo dorazí. Se všemi dětmi i rodiči si s radostí zacvičí i sama Hanka Kynychová.

Více informací získáte na www.facebook.com/NFKynychova



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz