» Magazín

BALANSTEP JE MALÁ POSILOVNA DO KAPSY

BALANSTEP JE MALÁ POSILOVNA DO KAPSY

Společnost pro prevenci, z.s. poskytuje jako jediná informace o novinkách v oblasti zdravotní prevence, o kterých jste možná ještě nikdy neslyšeli. To není jen libě znějící větička, to je prostě pravda.


Ať už jde o nosní sprchu, akupresurní lehátko Valcha, podnožku či posilovací kroužky, vždy je prvním místě podpora našeho zdraví. Co však z dílny Společnosti pro prevenci vždy spolehlivě zaujme, je Balancestep. Když se na tuto jednoduchou pomůcku podíváte, trochu zaváháte, zda dvě malé gumové polokoule na speciálních úchytech jsou opravdu takovým zázrakem. A hle, tento vynález se dá považovat za skutečný zázrak, vždyť je to taková malá posilovna do kapsy, která při správném a pravidelném používání funguje jako velmi účinná prevence úrazů zad, kolene a hlezna, ale pomůže vám bojovat i s přebytečnými kily a nejen to, může vám navrátit i duševní pohodu.

Jak funguje Balancestep

Dvě pružné polokoule se suchými zipy se upnou na pevnou podrážku sportovní obuvi. Tato balanční pomůcka jako jediná na světě umožní balancování na každé noze zvlášť a posouvání balanční plochy v předozadní ose chodidla.  Mají preventivní, léčebný i posilovací účinek v nekonečném množství různých pozic těla. Balancestep mohou používat děti od 4 let, ženy v domácnosti, vrcholoví sportovci i senioři. Je možné cvičit doma, v kanceláři, na sportovištích, v přírodě a klidně i v letadle.

Balancestep snadno sbalíte a kamkoli sebou vezmete, vždyť se vejde do kapsy. Díky tomu můžete mít dokonalou posilovnu nestále u sebe. Ušetříte čas a navíc máte naději, že nebudete hojně navštěvovat lékaře, pokud budete pravidelně Balanstep používat.

Zásobník cviků naleznete zde: http://www.balancestep.cz/balancestep/zasobnik-cviku



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz