» Magazín

DOPISY JEŽÍŠKOVI ODBAVÍTE V OBCHODNÍM CENTRU EUROPARK

DOPISY JEŽÍŠKOVI ODBAVÍTE V OBCHODNÍM CENTRU EUROPARK

V obchodním centru Europark, dávají každoročně příležitost organizacím, které mají pro jejich projekt Dopisy Ježíškovi přidanou hodnotu. Letos projekt odstartoval Nadační fond Hanky Kynychové, který už dvanáct let pořádá oblíbený charitativní taneční projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. Tento projekt je také určen pro děti z dětských domovů. 


Děti z dětských domovů spolupracující s Nadačním fondem Hanky Kynychové si mohly napsat svá přání, tedy Dopisy Ježíškovi a vyvěsit je strom vánočních přání přímo v Europarku. „Mnoho let jsem si přála vánoční strom splněných přání. Když mi letos moje manažerka Kačka Fingralová řekla, že nás oslovil Europark, a že se mi moje přání konečně splní, byla jsem šťastná. Do akce se přihlásilo 349 dětí z dětských domovů z celé České republiky a přání ze stromečku v Europarku pomalu mizí, což je krásná,“ s radostí sdělila známá cvičitelka, která strom důkladně zkontrolovala při návštěvě nákupního centra.

Na předvánočním setkání, kde byl projekt Dopisy Ježíškovi 2018 odstartován, dorazila i celá řada známých tváří, které Nadační fond Hanky Kynychové podporují již řadu let. Linda Finková, Petr Kutheil a Adéla Částková neváhali a atmosféru v Europarku zpestřili svým zpěvem. Nejen děti zajímalo, jak účinkující budou trávit letošní Vánoce? Petr Kutheil prý naprosto tradiční, ale nyní má myšlenky jen na svojí nově připravovanou desku. To Linda Finková v posledních dnech pracovala na domě, tedy na výzdobě a má prý v ulici nejkrásnější dům, co se světelné výzdoby týče.

Dorazily také moderátorky Jana Adamcová, Kristina Kloubková, tanečnice Libuška Vojtková – Rohlíčková a herečka Denisa Pfauserová. Na akci nechyběl ani oblíbený fotbalista Pavel Horváth. Kristině Kloubkové, Libušce Vojtkové - Rohlíčkové a Pavlu Horváthovi jsme byli v patách a zjistili jsme, že si ze stromu přání vybrali a neváhali zakoupit dětem z dětských domovů dárečky, aby jejich Vánoce byly o něco hezčí.  Kristina Kloubková si vybrala sportovní tašku a Pavel Horváth zase technické vymoženosti. Odměnou za jejich dobrý skutek jim bylo ručně vyrobené přáníčko, které obdrží každý, kdo se rozhodne dětem dáreček koupit.

Chcete-li i vy udělat dobrý skutek a podílet se na přípravě šťastných Vánoc dětí z dětských domovů, máte možnost až do 18. 12. 2018 v Europarku Štěrboholy.  

 



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz