» Magazín

ČESKÉ CELEBRITY MÍŘÍ NA SJEZDOVKY DO RAKOUSKÝCH ALP

ČESKÉ CELEBRITY MÍŘÍ NA SJEZDOVKY DO RAKOUSKÝCH ALP

V blízkosti italských hranic najdete rakouské horské středisko Nassfeld. Patří mezi nejslunečnější oblast Alp, takže je možné na slunci lyžovat celý den. Horské městečko si zamilovala nejen herečka Patricie Solaříková se svým přítelem Tiborem, ale třeba také návrhářka Beata Rajská, Miss Veronika Chmelířová,  Michaela Habáňová i herec a moderátor Jan Čenský, stejně tak herec a muzikant David Kraus. Češi hory prostě milují a pravidelně se vydávají na sjezdovky u nás, ale ještě raději do rakouských Alp.


Patricie Solaříková jela do Nassfeldu poprvé a místo lyží si dovezla snowboard. „Vyhovuje mi to velké množství sjezdovek. Člověk má opravdu na výběr, než to tady celé projede. A úplně nejvíc se mi líbí, že jedeš jen jednou sedačkou a najednou jsi v Itálii,“ říká nadšeně. Patricie je na svém snowboardu obezřetná a utahovali si z ní  i vlastní rodiče. „Naši si ze mě jako z malé dělali srandu, že jsem paní Radová. Vždycky jsem jezdila opatrně, užívám si každý oblouček. Žádné spěchání. Nepotřebuji se honit, abych měla najezděno co nejvíc kilometrů. Když je sníh namrzlý, jdu domu.“ Po celou dobu byl po jejím boku její přítel Tibor. A když si chtěli dát od sjezdovek pauzu, zamířili do hotelu Falkensteiner, kde si užívali wellness a skvělé jídlo. „Miluji jídla v hotelech. Jsme rádi, když si nemusíme vařit, takže nás obědy i večeře formou bufetu moc bavili. Pořád jsme měli na výběr,“ hodnotí spokojeně Patricie Solaříková.

My jen ještě doplňujeme, že tradiční opening vydařil. „Sejde se tu spousta Čechů, významných VIP a stejně jako každý rok se umí skvěle bavit nejen na sjezdovkách, ale i na každovečerních after party. Je na nás, abychom se o ně uměli postarat tak dobře, aby se k nám často vraceli i s dalšími přáteli“ potvrdil ředitel Hotelu Falkensteiner Filip Meister.

FOTO: Petra Zápecová pro CKPK



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz