» Magazín

Aloisovy ponožky osobně doporučuje Jakub Kohák

Aloisovy ponožky osobně doporučuje Jakub Kohák

Jakub Kohák, herec, režisér, sportovec, prostě kreativní umělec se ocitl v nové roli, kterou bez zaváhání přijal a stal se patronem Aloisových ponožek odNadačního fondu Seňorina. Fotografie vznikly v ateliéru fotografa Jana Hrdého, který fotkám vtiskl jedinečnost. Aloisovy ponožky si to určitě zaslouží. Ponožky navrhla česká designérka Iva Neumannová. Jsou vyráběné v České republice a Jakub Kohák si pochvaloval, jak jsou příjemné a už je nesundal.

Během jedné hodinky tak v uvolněné a příjemné atmosféře vznikla celá sada fotografií na propagaci tohoto dárku, který potěší hned dvakrát. Když ho koupíte a potom třeba darujete. Věříme, že se budou líbit a že jejich prodejem získá Nadační fond prostředky na provoz odlehčovacího Centra Seňorina pro klienty s Alzheimerovou nemocí.


Mít každou botu či ponožku jinou jsou spíš banálnější projevy počínající nemoci, která se prozatím nedá vyléčit a která postupně připraví nemocného o všechny kognitivní funkce mozku, a nakonec i o jeho osobnost a identitu. Nákupem Aloisových ponožek nejen podpoříte sociální služby Centra Seňorina, ale obdarováním ponožkami můžete společně šířit osvětu o této zákeřné nemoci. Aloisovy ponožky dostaly své jméno po lékaři MUDr. Aloisovi Alzheimerovi, německém psychiatrovi a neuropatologovi, který závažnou nemoc jako první popsal už v roce 1906.

Koupit je můžete v charitativních produktech na e-shopu Alza.cz.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz