» Magazín

Na klinice A2C pro vás připraví vitamínové infuze na míru!

Na klinice A2C pro vás připraví vitamínové infuze na míru!

Počasí již nasvědčuje, že je zima definitivně za námi, riziko nákazy novým koronavirem COVID-19 je stále přítomné. Chránit se můžete mnoha způsoby, jedním z těch nejúčinnějších je přitom speciální infuze přímo na míru vašeho organismu, která zaručeně posílí vaši imunitu. Na pražské certifikované klinice A2C ANTI-AGING CLINIC si tuto jedinečnou proceduru můžete dopřát ve zcela sterilním a soukromém prostředí, pod dohledem ochotného a empatického personálu.


Tyto speciálně vytvořené směsi látek s vysoce antioxidačním účinkem působí na celkovou regeneraci a rejuvenaci organismu. Obsahují přitom nejen pořádnou dávku vitaminů, ale i dalších složek, díky nimž se budete cítit jako rybička. Kromě posílení vlastní obranyschopnosti tak zároveň zpomalíte procesy stárnutí organismu zevnitř, přičemž působení bude viditelné i na venek.

Klíčovou látkou v těchto na míru připravených směsích je Ester vitamínu C, který oplývá přímo zázračnými antioxidačními schopnostmi. Mimořádně efektivní složkou blahodárného koktejlu je také zinek, aminokyseliny a extrakty kmenových buněk, které jsou schopny opravit poškozenou buněčnou informaci, a především díky regeneraci organismu dokáží velkou vahou přispět ke zpomalení procesu stárnutí. A2C ANTI-AGING CLINIC extrakty k infuzní terapii dováží přímo z Kalifornie a koktejl vždy připravuje na míru podle stavu a potřeb jednotlivých klientů.

Ani v současné situaci nemusíte s návštěvou kliniky otálet. Infuze se podává v soukromém sterilním zákrokovém sálku s germicidní lampou, která díky UV záření představuje nejúčinnější nástroj pro sterilizaci prostor. Celá klinika je přitom vyčleněna vždy pouze jednomu klientovi, proto neváhejte a domluvte si individuální termín své návštěvy!

Více informací na www.a2c.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz