» Neziskové organizace

Tichý svět osladil život pražským hasičům, policistům i zdravotníkům

Tichý svět osladil život pražským hasičům, policistům i zdravotníkům

Tichý svět se přidává k vlně dobra a solidarity, která v Česku nastala. Neslyšící zaměstnanci Tiché cukrárny pečou a chystají sladké dobroty jako odměnu pro ty, kdo pracují nejvíc, a to pro dobro nás všech. Dorty a sladké pečivo pak rozváží po pražských hasičských či policejních stanicích nebo do nemocnic.


„Starají se o nás ve dne v noci, nemají čas se chvíli zastavit, natož si odpočinout. V Tichém světě jsme se rozhodli, že jim potřebnou energii a radost dodáme tak, jak to opravdu umíme,” říká ředitel Tichého světa, chráněných pracovišť, Leoš Mačák.

Pandemie koronaviru je velice těžké období pro všechny, a Tichý svět chce dále poskytovat pracovní místa na chráněných pozicích, a pomoct tak neslyšícím, aby nepřišli o příjem. Zároveň chce prokázat svou solidaritu a přispět, jak jen je to možné. K této aktivitě se může přidat každý, a to podporou Tichého světa. Je totiž možné přispět na výrobu dortů jakoukoliv částkou, a to na sbírkové konto 2901711669/2010.

„Pokud by někdo chtěl udělat radost svojí tetě, co žije na druhé straně Prahy, nebo třeba hasiči ze své čtvrti, máme tu ještě jednu možnost. Můžete nám dát vědět, vybrat si z nabídky balíčků, a my už se postaráme o zbytek, včetně přání a předání. Takto můžete někomu udělat radost nebo ho odměnit za to, co dělá,” popisuje Leoš Mačák. Nabídka je podrobně popsána na stránkách Tiché cukrárny.

Kontaktní osoby:

Leoš Mačák, ředitel Tichého světa - chráněných pracovišť, leos.macak@tichysvet.cz, 602 641 236

Mgr. Eva Štípková, vedoucí komunikace, eva.stipkova@tichysvet.cz, 603 593 623

Více informací: www.tichacukrarna.cz/aktuality/osladme-jim-zivot



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz