» Profesionálové

Zmrzlinové kornoutky s papírovým návlekem TVIN CZ

Zmrzlinové kornoutky s papírovým návlekem TVIN CZ

Doba si žádá nová řešení, a tak trh se zmrzlinovými kornoutky zřejmě brzy opanuje ten s papírovým návlekem. U nás ho jako jediná dodává firma TVIN CZ prostřednictvím výrobního závodu ROOTVIN v Brandýse nad Labem. O tom, kdo vyrobil první zmrzlinový kornoutek, se dodnes vedou spory. 


Nejčastěji se uvádějí jména Itala Marchionyho, který první kornout údajně vyrobil a prodával na Wall Street už v roce 1896, nebo Ernesta Hamwiho s jeho úspěchem na veletrhu v St. Louis v roce 1903. Buď, jak buď, dnešní kornoutky jsou k dostání v mnoha tvarech i netypických barvách, jako je černá nebo červená, či s čokoládovým nebo kokosovým posypem.

V poslední době máme na prodej točené i kopečkové zmrzliny zvýšené hygienické nároky. Standardem se stalo podávání této delikatesy alespoň spolu s papírovým ubrouskem, což však není moc pohodlný ani hygienický způsob. Další variantu představuje papírový kornoutek, ale to zase znamená více zbytečného odpadu.

S optimálním řešením přišla u nás jako první společnost TVIN CZ z Brandýsa nad Labem prostřednictvím výrobní firmy ROOTVIN.  Díky unikátnímu know-how se tu kromě těch klasických vyrábí také kornoutky s papírovým návlekem. Ten zaručí, že jste se ho dotkli jako první právě vy nebo vaše děti.Praktický a komfortní doplněk s libovolným potiskem si brzy oblíbili jak velcí producenti zmrzliny, tak i menší řemeslní výrobci oblíbené pochoutky. Společnost TVIN CZ, respektive ROOTVIN, se snaží neustále rozšiřovat sortiment těchto návleků pro stále více druhů kornoutků. Pokud jste je ještě u svého prodejce neviděli, dejte mu o nich vědět.

Další informace najdete na webu www.tvin-cones.com a na FCB - @tvincz a IG - @tvin_cz_official,  #nazmrzkuvpohode.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz