» Profesionálové

ORIGINÁLNÍ MEDICPROGRESS KONOPNÉ MAZÁNÍ A PHARMA FUTURE ORTHO HELP

ORIGINÁLNÍ MEDICPROGRESS KONOPNÉ MAZÁNÍ A PHARMA FUTURE ORTHO HELP

Vybrat si správně to není vždy tak snadné, jak by se mohlo zprvu zdát. Bereme-li v potaz řadu našich přípravků, ze složení musí být každému jasné, že za své peníze dostáváte do ruky komplexní přípravky a my si za jejich složením a kvalitou 100% stojíme. Naše produkty se konkurence bát nemusí a přestože si konkurenční přípravky mohou „vypůjčit“ název, nemohou si vypůjčit naše originální receptury. Kdo jednou odzkoušel naše přípravky, stává se zpravidla naším doživotním zákazníkem. A naším úkolem je rovněž poradit Vám, jak si správně vybrat.


Konopné mazání

Každý si najde, co mu vyhovuje. Kdo má rád teplíčko, rád použije Konopné mazání hřejivé. Kdo je horkokrevný, má možnost se zchladit Konopným mazáním extra chladivým. A kdo si potrpí na delší masáže s vyšším obsahem konopného oleje, sáhne po Konopném mazání s 10% konopného oleje. Kdo potřebuje mít přípravky stále při sobě, sáhne po variantě ve 100ml tubě. A kdo rád ekonomická balení šetřící přírodu i prostředky, zvolí 250ml balení.

Všechny přípravky jsou postaveny na konopném oleji a přírodních esenciálních olejích a extraktech. Určené jsou k masáži kůže v oblasti velkých kloubů, k rozhýbání, prokrvení a zrychlení regenerace, pro rekonvalescenci v rámci rehabilitace. Všechny přípravky jsou bez parabenů.

Masáž těmito přípravky napomáhá senzoricky zchladit či prohřát namáhané partie těla a přispívá tak k úlevě od svalové únavy. Prokrvení a rozhýbání kůže v okolí kloubů napomáhá potlačení pocitů ztuhlosti, které mohou vést až k bolestivosti. Dostatečné množství přípravku naneste vždy na příslušnou část těla a soustředěnými pohyby prstů a dlaní důkladně vmasírujte přípravek do pokožky. Opakujte aplikaci dle potřeby. Účinek se na kůži postupně objeví po několika minutách. Před první aplikací doporučujeme účinek a jeho intenzitu odzkoušet na pokožce předloktí. Pro intenzivnější účinek stačí jednoduše aplikaci zopakovat.

Konopné mazání s 10% konopného oleje

Přípravek ve formě mírně chladivého masážního krému na kůži. Krém s 10% konopného oleje je kožní masážní přípravek k aplikaci na kůži. Účinné látky mají na kůži mírně chladivý, osvěžující, prokrvující a relaxační účinek bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky. Příjemný účinek na kůži přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci a poskytuje tak pocit úlevy. Přípravek lze lehce vmasírovat do pokožky, nezpůsobuje zabarvení oblečení a nepříjemné lepivé pocity. Bez syntetické parfemace, formaldehydu, methylchloroisothiaazolinonu a parabenů. Dermatologicky testováno

Konopné mazání hřejivé

Hřejivý masážní krém na kůži s 5% konopného oleje, bambuckým máslem, esenciálními hřejivými látkami a oleji eukalyptu, skořice, hřebíčku, rozmarýnu, levandule, terpentýnu a chilli, má skutečně příjemný hřejivý, prokrvující a relaxační účinek na kůži. Je vhodný zejména všude tam, kde je třeba intenzívně ale příjemně prohřát a uvolnit. Nezpůsobuje na kůži nežádoucí pocity podráždění, zčervenání pokožky či bolestivé vjemy. Příznivý hřejivý účinek na kůži přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci. Krém má příjemnou vůni po vonných éterických olejích. Přípravek byl dermatologicky testován.

Konopné mazání extra chladivé

Ve formě extra chladivého gelu s 5% konopného oleje. Účinné látky mají chladivý, osvěžující, prokrvující a relaxační účinek bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky. Je vhodný zejména všude tam, kde je třeba intenzívně ale příjemně zchladit a uvolnit. Příjemný chladivý účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci a poskytuje tak úlevu postiženým partiím. Lze lehce vmasírovat, nezpůsobuje zabarvení oblečení a nepříjemné lepivé pocty. Dermatologicky testováno.

ORTHO HELP emulgel

OrthoHelp hřejivý masážní emulgel na kůži se zázvorem. Přípravek je vhodný zejména pro aktivní jedince, sportovce a slouží při rekonvalescenci, obsahuje osvědčený unikátní ORTHO COMPLEX pro účinnou kožní masáž v oblasti ztuhlých kloubů, šlach a svalů. Přípravek za dobu své existence získal řadu příznivců mezi vrcholovými sportovci i celými sportovními kluby. Pomáhá připravit k vrcholným výkonům ale i k relaxaci po nich. ORTHO COMPLEX pro vyšší účinnost obsahuje Zázvorový extrakt a také kyselinu hyaluronovou, glukosamin, MSM, methylsalicylát, extrakt přesličky rolní, jalovcový a eukalyptový olej a řadu dalších účinných látek. ORTHO COMPLEX působí na kůži zprvopočátku mírně chladivým vjemem a ten postupně přechází ve skutečně příjemně hřejivý, prokrvující a relaxační účinek. Přitom nezpůsobuje nežádoucí pocity podráždění, zčervenání pokožky či bolestivé vjemy. Příznivý hřejivý účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci a poskytuje tak potřebné prohřátí pokožky v okolí postižených partií. Gel lze lehce vmasírovat, nezpůsobuje zabarvení oblečení a nepříjemné lepivé pocity. Má příjemnou vůni po vonných éterických olejích. Přípravek byl dermatologicky testován.

Masáž kůže tímto přípravkem napomáhá prokrvení kůže v okolí namáhaných partií těla a přispívá tak k úlevě od svalové únavy. Prokrvení a rozhýbání partií kůže v okolí kloubů napomáhá potlačení pocitů ztuhlosti, které mohou vést až k bolestivosti. Masírujte dostatečným množstvím přípravku kůži příslušné části těla a soustředěnými pohyby prstů a dlaní důkladně vmasírujte přípravek do pokožky. Opakujte aplikaci 1-3x denně nebo dle potřeby. První vjem z přípravku je svěže chladivý a hřejivý účinek se postupně objeví po několika minutách a přetrvává řadu minut. Před první aplikací doporučujeme hřejivý účinek odzkoušet na pokožce předloktí. Pro intenzivnější hřejivý účinek aplikaci opakujte.

Doporučení k výběru vhodného přípravku

Konopné mazání vždy obsahuje konopný olej, přípravky jsou v rodinných baleních po 250ml i v baleních vhodných do tašky ve 100ml tubě. ORTHO HELP můžete mít rovněž kdykoliv po ruce ve 100ml balení. Pak již záleží na výběru, zda zvolit formu krému s vyšším obsahem oleje, tedy konopné mazání, či preferujete extra chladivou nebo hřejivou variantu. Oproti tomu ORTHO HELP má zpočátku mírně chladivý efekt který postupně přechází v mírně hřejivý. Chcete-li intenzivnější účinek, stačí aplikaci zopakovat. Tato premisa pochopitelně platí u všech přípravků. Jste-li zvyklí na delší masírování, je vhodnější použít konopná mazání, zejména s vyšším obsahem konopného oleje. Potřebujete-li naopak rychle nanést a namasírovat kůži a již opět potřebujete obléci oblečení a vyběhnout, je vhodnější rychle vstřebatelný emulgel ORTHO HELP.  Rovněž je třeba brát v potaz, zda se na aktivitu chystáte a potřebujete se rozehřát, nebo naopak po fyzickém výkonu zchladit. Pokud je odpověď na obojí ano, pak je vhodné použít ORTHO HELP emulgel, nebo kombinaci hřejivého konopného mazání a extra chladivého konopného mazání.

Ve finále vždy záleží na preferenci zákazníka. Z tohoto důvodu doporučujeme: vždy žádejte v lékárně vzoreček, případně neváhejte kontaktovat přímo nás. Být naším zákazníkem a být s námi v kontaktu Vám může přinést i řadu výhod, zejména budete informováni o novinkách a máte možnost získat vzorky zdarma. Rádi Vám pochopitelně i osobně vyjdeme vstříc a pomůžeme s výběrem vhodného přípravku.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz