» Profesionálové

METODA RUŠ VÁS MŮŽE DOVÉST K ÚPLNÉMU ŠTĚSTÍ

METODA RUŠ VÁS MŮŽE DOVÉST K ÚPLNÉMU ŠTĚSTÍ

Rychle k úplnému štěstí by šel každý rád, ale každý se na tu správnou cestu nedostane. Když se nad tím opravdu zamyslíme, zjistíme, že cítíme celou řadu překážek, skrze které nedokážeme projít. Co nám doopravdy brání? Není to naše okolí, jak jsme o tom často přesvědčeni. Jsme to my a naše vnitřní nepříjemné pocity. Příčinou mohou také být nejrůznější typy emocí, nevyrovnanost ale i tělesné zábrany, anebo oboje najednou.


Po mnoha letech zkoumání lidí a lidské psychiky Karel Nejedlý, autor metody RUŠ, pochopil, že řešení problémů „venku“ má jen dočasný efekt. Problémy se prostě vrací, byť i po delší době. Pomocí metody RUŠ řešíme nepříjemné pocity „uvnitř“, v člověku. Jak? Geniálně jednoduše podle jasně vypracovaného, logicky věcného postupu. Nejprve klient nazve svůj osobní problém (to co nechce), následně pojmenuje záměr, cíl (to co chce) a pak pod vedením RUŠ terapeuta si nachází všechny negace, prostě všechno to, co mu způsobuje současné problémy. Tím dochází k diagnostice. A hned na to si všechny nazvané negace zpracuje tak, že z každé jednotlivé negace si odstraní všechny nepříjemné pocity speciálním, jedinečným postupem. Tím dochází k terapii. 

Vyřešení problémů metodou RUŠ je bezkonkurenčně rychlé, úplné, a hlavně trvalé, navždy.

Jsou tři možnosti pomoci RUŠkou:
1. Podle věcného návodu v knize Metoda RUŠ, aneb Já to mám jinak
2. Návštěvou certifikovaného RUŠ terapeuta dle výběru na www.metodaRUS.cz
3. Absolvováním kurzů RUŠ 1, 2 a 3, kde si účastníci řeší svoje problémy a zároveň se učí postupy tak, aby si uměli vyřešit jakýkoli problém, i zdravotní, i jakýkoli vztah.
Metoda RUŠ je nástroj, se kterým lze dosáhnout úžasných a mnohdy překvapivých výsledků.
Aby pomohla i Vám, je potřeba se pro svoje zdraví, štěstí, pohodu, blahobyt, nebo cokoli jiného, rozhodnout.  Tomu, kdo nezná cíl, totiž nepomůže žádná cesta.

-jh-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz