» Profesionálové

O SPOLEČNOSTI PRECIOSA

O SPOLEČNOSTI PRECIOSA

Preciosa Lighting je součástí skupiny Preciosa Group, která patří mezi přední světové výrobce v oblasti broušených křišťálových komponentů. Kořeny společnosti sahají do roku 1724. Za staletí Preciosa upevnila a prohloubila znalosti o charakteristických vlastnostech křišťálu – jako je jeho průhlednost, křehkost a schopnost měnit tvar v tekuté formě – do mistrovské dokonalosti. 


Preciosa si dodnes také zachovává ducha manufaktury s velkým podílem ruční práce, nejvyššími standardy řemeslného zpracování a jedinečné technické znalosti.

Osvětlení a lustry společnosti Preciosa zdobí ty nejreprezentativnější prostory po celém světě, najdeme je ve Versailles, Petrohradě, Londýně, Dubaji, Makau i New Yorku. Jsou umístěné v komerčních prostorách, veřejných či soukromých palácích a rezidencích. Rozsah sortimentu značky Preciosa zahrnuje také šperky, dárkové předměty, křišťálové komponenty pro módní průmysl i legendární barevné korálky.

V roce 2017 se v samém srdci Prahy začala psát další kapitola bohaté historie výroby českého křišťálu. Nový flagship store společnosti Preciosa je poctou více než třísetleté tradici a ikonickým designům svítidel, přičemž prezentuje jejich jedinečnost a řemeslo novým generacím.

Více informací naleznete přímo na webových stránkách Preciosa.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz