» Profesní soutěže

PRÁVĚ PRO VÁS JE TU SOUTĚŽ O NEJ SESTŘIČKU ROKU 2016!

PRÁVĚ PRO VÁS JE TU SOUTĚŽ O NEJ SESTŘIČKU ROKU 2016!

Letošní ročník Batist Nej sestřičky byl vyhlášen netradičním způsobem - divadelním představením Manželské štěstí v Divadle na Perštýně. Na začátku promluvil generální ředitel BATIST Medical, a.s. Ing. Tomáš Mertlík, MBA a ředitel Královéhradecké lékárny Jaroslav Nádvorník. „Oceňujeme především práci zdravotní sestřičky, která je velmi důležitá v nemocnicích,“ dodali oba shodně.


Poté vystoupili ti, kteří přijali záštitu nad celou akcí: místopředsedkyně zdravotnického výboru Poslanecké sněmovny Mgr. Soňa Marková, hlavní sestra z Ministerstva zdravotnictví Mgr. Alice Strnadová, náměstek ministra zdravotnictví pro zdravotní pojištění MUDr. Tom Phillip, prezidentka České asociace sester Martina Šochmanová, Krajská radní pro zdravotnictví Královéhradeckého kraje Jana Třešňáková.

Došlo i k předání daru do rukou ředitele Hospice Anežky České Miroslava Wajsara, který z rukou generálního ředitele Tomáše Mertlíka přijal šek na 20 000Kč.  „Již osm let nám pomáháte a jsme za to nesmírně vděční,“ vyjádřil slova díku Wajsar Tomášovi Mertlíkovi, který dodal: „Jsme rádi, že takové zařízení máme u nás v Červeném Kostelci a můžeme pomoci těm, kteří jsou důležití v oboru, beru to i jako naší povinnost.“

Poté následovalo divadelní představení Manželské štěstí, ve kterém si zahrála Michaela Dolinová, David Suchařípa, Iva Hüttnerová. Michaela Dolinová prozradila, že je velmi šťastná se svým manželem. „ I když mě někdy štve, musím mít nádobí, uklízet a žehlit košile, ale stejně ho miluji“ dodala Dolinová v zákulisí. Iva Hüttnerová na sebe prozradila, že nemá ráda utírání prachu, to je to co nesnáším a neměla jsem to nikdy ráda, vždy to raději dělal syn, kterého jsem uplácela něčím. David Suchařípa má rád domácí práce! „Mně nevadí uklízet, žehlit či prát“ dodává se smíchem David Suchařípa. „Asi tě vyměním za svého manžela“ chlubila se v zákulisí Michaela Dolinová.

Uršula Kluková se po delší době objevila ve společnosti muže. Všem se snažila vysvětlit, že se jedná pouze o kamaráda. „My se známe opravdu hrozně moc dlouho, je to jen kamarád, ale sluší nám to, že jo ?“ dotazovala se Uršula přítomných u rautu od TGI Fridays. Uršula Kluková je již zcela zdráva, díky nemoci přišla o dost peněz, prodělala zápal plic, zánět průdušek.

„Nej sestřičku může přihlásit každý - lékař, pacient, zkrátka ten, kdo má ve svém okolí příjemnou a sympatickou zdravotní sestřičku, do 30. 4. 2016,“ dodává pořadatel akce David Novotný.

Více informací o soutěži na www.nejsestricka.cz. Finálový večer se uskuteční 8. října v Náchodě.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz