» Profesní soutěže

SOUTĚŽ BATIST NEJ SESTŘIČKA MÁ ZA SEBOU SOUSTŘEDĚNÍ V DĚTENICÍCH

SOUTĚŽ BATIST NEJ SESTŘIČKA MÁ ZA SEBOU SOUSTŘEDĚNÍ V DĚTENICÍCH

Na zahájení nového jubilejního 10. ročníku soutěže Batist Nej sestřička se sjeli sestřičky, bratři a jejich patroni do Zámeckého resortu v Dětenicích, kam zavítal i generální ředitel Batist Medical a.s. Ing. Tomáš Mertlík, který poděkoval zdravotním sestrám za jejich nelehkou práci. 


Na tiskovou konferenci dorazila také viceprezidentka České asociace sester Anna Skalická, náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Ing. Aleš Cabicar či zastupitelka města Náchoda Soňa Marková, kteří ocenili práci zdravotních sester a samozřejmě také známé osobnosti v roli patronů.

Po tiskové konferenci byl na programu nácvik choreografie, braní míry na šaty od firmy Bernhartd a oblečení od Fashionsoul.cz, zkouška zdravotních oděvů od firmy Zdravtex a hlavně focení kalendáře. Finalistky a finalisté tak okusili úplně jiný pracovní kolotoč, než ten jejich na nemocničních odděleních.

Na focení kalendáře se chystala i modelka a herečka Kateřina Kornová. „Díky Davidovi Novotnému jsem poznala, o čem tato soutěž je a přijde mi jako správná myšlenka, ocenit a oslavit toto náročné povolání. Shodou okolností moje sestra je dětská sestřička a moje kamarádka, herečka Uršula Kluková je také původně zdravotní sestra. Proto téma zdravotnictví je mi blízké. Mám tady možnost podpořit 10 sympatických finalistek a 2 bratry. Jsem zvědavá, komu budu dělat patrona, jestli sestřičce nebo bratrovi. Ale sestru mám doma, tak bych asi dala přednost tomu bratrovi,“ smála se Kateřina.

Finále soutěže proběhne 15. září 2018 v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz