» Veletrhy

SPORT LIFE 2015

SPORT LIFE 2015

Na letošním festivalu sportu, tance a zábavy Sport Life se představí několik desítek předních značek sportovního náčiní, oblečení a doplňků od výrobců z České republiky i ze zahraničí. Veletrh začíná v pátek 6. listopadu na brněnském výstavišti a potrvá do neděle 8. listopadu.


V nabídce sportovního oblečení nebude chybět kolekce zakázkového výrobce Sweep sport, který se specializuje především na segment cyklistiky, běhu a fitness, kde je potřeba docílit té nejvyšší kvality jak ve zpracování oblečení, materiálech, tak i v nemalých nárocích na design a funkčnost.

Zejména návštěvnice ocení expozici značky FAKE, která klade důraz na na sexy vzhled, odvážný styl a odlišnost. Značku FAKE milují ženy, které se nebojí ukázat své přednosti, nechtějí jít s davem, rády provokují a chtějí být jedinečné.

Americký výrobce výkonnostních oděvů Under Armour představí produkty z  moderních, technicky vyspělých materiálů s  vynikajícími vlastnostmi určené pro muže, ženy i mládež. Under Armour má komplexní systém dělení produktů, který je jasný a srozumitelný. Jedná se o kolekci HeatGear, která je ideální, když je horko; ColdGear, která je ideální, když je zima a AllSeasonGear pro celoroční nošení.

Tradiční vystavovatel SANASPORT se bude prezentovat na celkové ploše 182 m2 v  pavilonu V. Na expozici  se představí s  vybavením na běh, volejbal, florbal, crossfit, badminton, tenis, fitness a zdravou chůzi. Na stánku SANASPORTu budou zastoupeny hned dva typy diagnostiky chodidel od značek ASICS a Adidas, které se zájemci budou moci vyzkoušet.

Společnost AXON CZECH předvede šširoký sortiment vybavení pro cyklistiku, běžecké i sjezdové lyžování a outdoor. Při nákupu dvou položek během veletrhu získá zákazník tu levnější zdarma. Pro freestylisty bude určená nepřehlédnutelná expozice MEATFLY BIG AIR v pavilonu F se sedmimetrovým skokem pro jezdce MTB a MTX. Její součástí bude nová kolekce pro nadcházející sezónu včetně nejvyšší řady oblečení.

Na stánku americké značky GARMIN budou atraktivní sportovní GPS hodinky a sporttestery. K nejatraktivnějším produktům patří chytré GPS hodinky s všestranným využitím, mimořádnou odolností a dlouhou výdrží baterií, Garmin fénix3 a Garmin vívoactive.

TomTom dal jako první světu GPS sportovní hodinky nejen s již zabudovaným monitorem srdečního tepu, ale také s již integrovaným přehrávačem hudby. Předvede i akční kamerku Bandit s unikátní technologií okamžitého sdílení nejlepších záběrů. Během veletrhu bude nabízet na vše slevu 20 procent.

Česká značka HAVEN předvede nepřeberné množství volných cyklokraťasů a kalhot, bund proti větru a dešti, cyklistické rukavice či kompresní podkolenky. Z dílny Haven pochází také široká kolekce cyklopřileb. Další tradiční český výrobce propanbutanových spotřebičù návštěvníkům veletrhu představí novinky z outdooru a camping programu nejen ke zhlédnutí a vyzkoušení, ale i k zakoupení za skvělé veletržní ceny.

Rakouská KTM se již před mnoha lety začala specializovat na elektrokola sportovního charakteru - plnohodnotná horská a krosová kola, která vybavuje značkovou elektronikou Bosch nebo Panasonic. Na testovací dráze elektrokol pavilonu F bude nabízet k vyzkoušení rùzné typy elektrokol KTM včetně modelů 2016.

Na dětské návštěvníky se zaměřily firmy Horsefeathers a Decathlon. U Horsfeathers si budou moci zájemci vyzkoušet jízdu na skateboardu na mini rampě nebo si zkusit longboard. Decathlon, která disponuje šširokou nabídkou vybavení pro drtivou většinu sportovních aktivit. V rámci doprovodného programu nebude chybět trampolína pro děti, soutìž ve skládání samorozkládácích stanù, lukostřelba, testování koloběžek či putting green pro golf.
 
Tradiční česká síť outdoorových obchodů Hudy nabídne testování membrány goretex v provizorním stanu, ve kterém bude simulován déšť. Návštěvníci si budou moci oblečení zapůjčit a hned otestovat. Vedle toho budou k zapůjčení i běžecké boty La Sportiva a bude možné si koupit nové kolekce značek  Mammut, Millet nebo La Sportiva.

Značka Woox se zabývá výrobou a prodejem zboží s ulítlými grafickými návrhy Richarda WooXe. Návštěvníci Sport Life se o tom budou moci přesvědčit v pavilonu V.

Na stánku společnosti Sportica  budou k vidění kvalitní technicky a designově výjmečné značky, zboží pro sport, outdoor a volný čas. Patří mezi ně  unikátní a nerozbitné rakouské brýle Glorigy se špičkovými optickými vlastnostmi nebo úžasná a naprosto odlišná „lifestyle“ obuv pro volný čas Gumbies z Austrálie.

Společnost Sportec přiveze na veletrh kolekci švýcarského výrobce sportovního funkčního prádla ODLO. Ten je jedničkou na evropském trhu v sekci funkčního sportovního prádla, ale nabízí i úspěšné kolekce pro outdoor, běh, kolo, běh na lyžích nebo pro děti.

Zdroj: BVV, a.s.




Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz