» Veletrhy

RÁDI CESTUJETE OBYTNÝM AUTEM NEBO KARAVANEM? NAVŠTIVTE CARAVANING BRNO

RÁDI CESTUJETE OBYTNÝM AUTEM NEBO KARAVANEM? NAVŠTIVTE CARAVANING BRNO

Na brněnském výstavišti 8. listopadu  odstartuje veletrh Caravaning Brno, oblíbený především těch s cestovatelskou povahou. Kromě nejnovějších modelů obytných aut a karavanů na návštěvníky čeká bohatá nabídka vybavení pro kempování a samozřejmě také cestovatelský doprovodný program. Veletrh zkrátka nabídne vše, co je zapotřebí pro pohodlné cestování na čtyřech kolech.


Dva zaplněné pavilony, prémiové značky opět v pavilonu F

Ve dvou pavilonech a na přilehlých volných plochách si mohou návštěvníci vybrat karavany a příslušenství nejrůznějších značek a typů. Na výstaviště zavítají firmy jako Adria Karavany Morava, Adria Karavany Sedlčany, Blue Rent, Campingworld Neugebauer, Caravan Centre Moravia, Caravan Centrum Pardubice, Caravan Metropol, Car-Star, Fibich CampingCars, FINASO, HvCARAVANS, HYKRO, J.M. Trade, KaravanTravel.cz, KOBRAS, Kov Velim, Mercedes-Benz Vans Česká republika, Rinen, TOPTRADE nebo TURČAN-AUTO. Chybět nebudou ani luxusní značky Bürstner, Niesmann + Bischoff, Hymer, Carthago, Concorde, Frankia, Pilote, Le Voyageur či Phoenix. Vybírat můžete z novinek i osvědčených modelů. Z dalších zastoupených značek jmenujme například CARADO, LMC, Pössl, Westfalia, BENIMAR, Dethleffs, Giotti Line, Itineo, Rapido, Fendt, Sunlight, Ahorn, CI, Eura Mobil, RIMOR, Globecar, Frankia, Tanja Vans nebo Mobilveta.

Nechybí ani elektrokola

Mezi cestovateli jsou stále populárnější i elektrokola. Najdete je i na veletrhu Caravaning Brno, například na stánku Auto Kelly, kde zakoupíte a vyzkoušíte elektrokola a cyklodoplňky prověřené značky Easy Bike. Elektrokola představí na výstavišti i firmy GreenBike nebo Cyklospeciality. Na své si přijdou i příznivci elektrických koloběžek, jednokolek či skateboardů – k dispozici budou na stánku firmy ESIN.

Vyberte si z nabídky cestovatelského vybavení

Caravaning Brno nabídne bohatý sortiment cestovatelského vybavení. Ať už se jedná o stany, svítidla, kempingový nábytek či židle a křesla. Příslušenství výrobce Eurotrail najdete například na stánku Auto Moto Přikryl. Stany pořídíte u firmy APPEL TRADE. Na veletrhu zakoupíte i příslušenství přímo pro obytná auta a karavany. A jelikož veletrh je zároveň inspirací a zdrojem informací, dozvíte se zde, jaké jsou možnosti ubytování v tuzemských i zahraničních kempech. 

Bazar karavanů, Caravan Park i testovací jízdy

Veletrh nezapomíná ani na starší modely obytných aut a karavanů. Ty, které již mají něco málo za sebou, najdete v bazaru karavanů – navíc za velice příznivé ceny. Vítání jsou i návštěvníci, kteří chtějí přijet vlastním obytňákem nebo karavanem. Právě pro ně je připraven Caravan Park, díky kterému si zakempujete přímo v areálu výstaviště. Návštěvníkům doporučujeme vyzkoušet i testovací jízdy, které ocení jak zkušení řidiči, tak nováčci.

Doprovodný program – bezpečná jízda a zimní cestování

Letošní ročník veletrhu se ve svém programu zaměřuje na aktuální cestovatelská témata. Jedním z nich je bezpečnost jízd s obytným vozem, na stánku Žena v autě.cz budou pro návštěvníky připraveny trenažery, simulátory, zajímavé workshopy, ale třeba i zajímavý program pro ženy. Své zkušenosti s obytným autem přijede předat také známý český cestovatel Jakub Moravec, který se zaměří na moderní trend v podobě zimního cestování. Zájemcům sdělí své zážitky z cestování po Skotsku, severním Norsku i Laponsku.

Technické poradenství

Na veletrhu se dozvíte i mnoho zajímavých informací díky přednáškám a praktickým ukázkám. Připravena jsou technická témata, která se zaměřují například na výběr a montáž vhodných doplňků do obytných aut či energetickou soběstačnost obytných aut. Dále se seznámíte s rozdíly mezi jednotlivými druhy obytných aut, možnostmi financování i s dopravními předpisy pro karavanisty v České republice i v zahraničí. Využít lze také individuální poradenství.

Caravaning Brno se koná na brněnském výstavišti od 8. do 11. listopadu. Nejvýhodnější je navštívit veletrh ve čtvrtek 8. listopadu, kdy je vstupné při zakoupení on-line jen 100 Kč.

Více informací najdete na webových a facebookových stránkách.

K on-line registraci využijte již nyní webové stránky www.caravaning-brno.cz.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz