» Veletrhy

Kadeřnická show Tomáše Arsova na INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA

Kadeřnická show Tomáše Arsova na INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA

Dva největší beauty veletrhy s mnohaletou tradicí, INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA, můžete navštívit za jedno vstupné už 27. a 28. září 2019 na výstavišti v Letňanech. Čeká Vás nezapomenutelná beauty párty plná zážitků. Organizátoři přichystali také kadeřnickou show Tomáše Arsova, kterou si rozhodně nenechte ujít.


Show proběhne v sobotu 28. září na hlavním pódiu od 14 do 15 hodin. „Já a můj tým předvedeme vlasové i stylistické trendy roku 2019/2020. Premiérově pak představím a odtajním svůj nový produkt na růst vlasů. A na stánku pak po celou dobu konání veletrhů, tedy v pátek i sobotu, všem návštěvnicím rád osobně vysvětlím a ukážu novou metodu v prodlužování vlasů,“ prozradil známý kadeřník. Pro sobotní vlasovou show si Arsov vybral krásnou modelku Olexandru Mykoliuk, která je tváří jeho řady šampónů. Smyslná brunetka Olexandra mnohým lidem vzhledově připomíná slavnou herečku Angelinu Jolie.

Poprvé na veletrzích také uvidíte makeupovou Maybelline show s něžnou kráskou Monikou Bagárovou a nebudou chybět ani vzrušující módní přehlídky s vítězkami soutěže krásy Miss Czech Republic či show vítězů a finalistů soutěže Muž roku 2019.

Rozhodně se můžete těšit na představení novinek z mnoha beauty oborů. INTERBEAUTY PRAGUE nabídne to nejlepší z nehtového designu, kadeřnictví a kosmetiky. WORLD OF BEAUTY & SPA je zaměřen zejména na modelaci postavy, anti-aging, dermatokosmetiku, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Tady si vyberete mezi konkurencí na jednom místě pro sebe to pravé ořechové. A díky veletržním slevám navíc ušetříte!

Těší se na vás více než 350 vystavovatelů, nabízejících přes 500 zastoupených značek, a to na výstavní ploše 15 400 m2.  „Jsme také moc rádi, že se nám podařilo zajistit v rámci vstupného profesionální nehtové a kadeřnické workshopy,“ říká mluvčí veletrhů krásy Markéta Klíma Holatová.

Velkou výhodou těchto veletrhů je fakt, že si zde můžete téměř vše prohlédnout na vlastní oči, vyzkoušet na svém těle a zjistit tak, co bude vyhovovat, slušet či vonět právě Vám. „A pokud toužíte po nějaké změně hned, špičkoví vizážisté z Make-up Institute Prague Vás tady zdarma nalíčí,“ láká mluvčí Markéta Klíma Holatová.

V sobotu stojí za zmínku také vystoupení absolutní hvězdy slovenské makeupové scény Lucie LUCID Sládečkové.

Dvoudenní program na výstavišti v Letňanech bude opravdu rozmanitý. Podrobnosti najdete na www.veletrhkosmetiky.cz.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz