» Veletrhy

DATART Life! pro vás nachystal skvělý program!

DATART Life! pro vás nachystal skvělý program!

Těšíte se na brněnský DATART Life!? Tak věřte, že rozhodně máte na co! DATART Life!, která bude v halách G1 a G2 hostit téměř stovku vystavovatelů, včetně renomovaných světových značek. Nepůjde o klasický veletrh spotřební elektroniky, všechny expozice ožijí a budou návštěvníky svým programem bavit. Pro ženy je připraveno hned několik stánků se zaměřením na krásu, péči o tělo a vlasy, zdravý životní styl a sport. Pro pány bude k dispozici profesionální barber, který jim upraví vousy. 


K vidění budou technologické novinky, můžete se seznámit například s nemodernějšími aplikacemi nositelné elektroniky vhodné na sport nebo s technologiemi pro dálkové ovládání domácích spotřebičů. V neposlední řadě je velká část programu věnována dětem, součástí bude i oficiální dětský koutek s hlídáním.

Generální partner letošního ročníku festivalu Life! je přední český prodejce elektroniky DATART.

A malé doporučení na závěr: Nezdržujte se ve frontách před výstavištěm, nejvýhodněji pořídíte vstupenky v klidu z domova. Zakupte si je on-line na www.festivallife.cz. Areál je pro vás otevřen 8.–9. 11. 2019 od 9:00 do 18:00 a v neděli 10. 11. 2019 od 9:00 do 17:00.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz