» Veletrhy

BIKE Life! – buďte v (na) jednom kole

BIKE Life! – buďte v (na) jednom kole

Festival Life!, který se koná na brněnském výstavišti od 8. do 10. listopadu, se letos může pochlubit návratem cyklistiky do svých řad. A to návratem velkolepým – kola a elektrokola renomovaných značek, včetně ryze českých firem, cyklo oblečení, vybavení a příslušenství – to vše bude k dispozici v pavilonu V.  Projekt BIKE Life! tak doplnil čtyři další sekce, mezi něž patří SPORT Life!, Dance Life!, IN-JOY Life! a DATART Life!.


Sokole, Sokole, ty jedeš na kole

A protože jízda na kole je in, v jednom z festivalových klipů jede na kole i sám ambasador festivalu – Ondřej Sokol. Zatímco v klipu vyrazil do Brna sám, ve skutečnosti dorazí na festival se svým synem. „Beru to už jako takovou rodinnou akci. Můj syn Adámek si ji oblíbil, a tak už to máme jako takovou naši tradiční pánskou jízdu,“ prozradil známý herec, režisér a moderátor.

Kola kam se podíváš

Elektrokola, elektrokoloběžky, klasická kola silniční, horská, závodní, dětská, dámská a vše pro cyklistiku nabídne nový projekt BIKE Life! Kola se tak na výstaviště vrací po sedmi letech za účasti důležitých hráčů na poli cyklistiky. V pavilonu V najdeme např. firmy BOHEMIA BIKE (Leader Fox), Světelektrokol.cz, Crussis electrobikes, CYKLO best (BIANCHI, KTM, Rocky Mountain), CYKLOŠVEC (Galaxy, Stevens, Totem), HAVEN SPORT, CYKLOSPECIALITY, Karel Stárek – KASTAR, KCK Cyklosport-Mode (např. Force, Wilier, Union aj.),  Pells Distribution, Mountfield,  Sigma, Remerx, Gepida, Lasoul, Bike Action Media, Moolbike, Endorphin Republic, AXON, Cycle Trade,  LAWI a další. Návštěvníci mohou také vidět kola dodávaná firmou Canyon, která se jinde, než na veletrhu nevystavují – značka se dodává pouze na zakázku prostřednictvím e-shopu. Nový projekt BIKE Life! přinesl nejen nabídku cyklistiky, ale přivádí na výstaviště i takové firmy jako je ROCK POINT a.s.. Ta na výstavišti představí špičkové značky outdoorového oblečení, běžecké obuvi, lyžařského vybavení a dalších potřeb nejen pro skialpining – jde o značky Dynafit, SALEWA, HOKA a K2.

(Elektro)kola jako téma

V pavilonu V bude probíhat testování elektrokol a elektrokoloběžek na testovací dráze. V pátek bude program na pódiu patřit i odborníkům – začne se debatou na téma Jízdní kola a elektrokola – sport současnosti a mobilita budoucnosti, které se účastní významné institucePokračuje se prezentací českých výrobců kol s názvem CZECH MADE a závěr dne bude patřit E-bike konferenci na více témat, např.  Elektrokolo jako legální produkt, Výkon, rychlost, normy a předpisy či Jaké typy e-kol se budou prodávat v EU a u nás 2020.

Kola v akci

Na kola v akci se bude možné i dívat při různých soutěžních kláních. Adrenalinovýzážitek všem přítomným přinese speciálnítrojitá minirampa pro freestyle VSA Xtreme, kterábude mít na veletrhu premiéru. Diváci ji uvidívpavilonu A2, kde proběhne už 7. ročník závodu MERCEDES-BENZ GRAND BMX 2019 ve Freestyle i KING OF RAMP CONTEST. Čeká je parádní podívaná a špičková atmosféra. Na své si přijdou také milovníci biketrialu.

Levnější vstupné pořídí návštěvníci tradičně přes online nákup na webu www.festivallife.cz. Zde se dozví také podrobnější informace o časech jednotlivých programů i o produktech či novinkách vystavovatelů sportovních potřeb a vybavení.  Areál je otevřen v pátek a v sobotu od 9 do 18 hod, v neděli pak od 9 do 17 hod. Na výstavišti souběžně s festivalem Life! probíhá Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno.  

Takže 8.-10.11. budete v jednom kole – na brněnském výstavišti! 



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz