» Veletrhy

STYL a KABO s novými firmami a značkami

STYL a KABO s novými firmami a značkami

55. mezinárodní veletrh módy STYL a mezinárodní veletrh obuvi a koženého zboží KABO se opět těší zájmu vystavovatelů. Tyto tradiční kontraktační veletrhy navštívilo v létě 2019 na čtyři a půl tisíce odborných návštěvníků. Své módní kolekce a výrobky jim představilo 233 vystavujících firem a v Brně se prezentovalo na 500 módních značek. Na únorové veletrhy, konané 22.- 24.2.2020, je už většina z nich přihlášena a objevují se zcela noví vystavovatelé s novými značkami.


Na veletrhu STYL budou nejnovější kolekce prezentovat společnosti jako je Anfen, Anytra, Axel, AXEL ACCESSSORIES, CASAMODA, Coll Fashion, Hegler Fashion, HELLAS STAR, H Perab, H&D, JOPESS, Karpet, Lamido, PM – styl, Texart či UAB City Classic. S obuví, kabelkami a doplňky nebudou na veletrhu KABO chybět tradiční firmy a značky jako Albot, AZA Import, CAPRICE, Geneze, IMAC, Jana shoes, JUNI EXPORT-IMPORT, Lagen, Legero, Marco Tozzi, Obutex, Pegres, PROTETIKA, Salamander, TAMARIS, TEZYO nebo Unidax.

Slovenské firmy jsou důležitou součástí veletrhů

Na Mezinárodním veletrhu módy budou zastoupeny i známé slovenské značky, společnosti a instituce. Hlavní město – Bratislavu, bude reprezentovat Slovenská obchodná a priemyselná komora – Trenčianska regionálna komora, dále Časopis Móda Revue a firmy FAVAB s.r.o a MAG móda Plus. Z Rožmberku přijede do Brna vystavovat Bianka Dzurišová STYL collection, ze Svitu společnost INTIMO s.r.o., z Illavy firma OMEGA – Vladimír Kartuš. Ze Skalitého se účastní Veronika Moda s.r.o. a z Dunajské Stredy rose for rose s.r.o. Na Mezinárodní veletrh obuvi a koženého zboží se ze slovenských vystavovatelů přihlásila JFK Distribution s.r.o. z Nitry, firma Peter Močary z Krušovec, dále bratislavské společnosti PROTETIKA, a.s. a ROALA spol. s r.o. Z Bardejova dorazí firma SC+S,s.r.o.

Noví vystavovatelé a novinky ve světě obuvi

Z nových vystavovatelů potkáme na veletrhu STYL například Heinrich Nickel či VIGOSS CZ, novými firmami na KABO jsou pak JFK, SLIPSTOP nebo Peter Legwood. Posledně jmenovaná značka obuvi byla vyvinuta v roce 1991 v Itálii jako regenerační ortopedická obuv pro celodenní nošení. Její kvality dnes oceňují tisíce lidé, kteří většinu dne tráví na nohách (prodavači, zdravotníci, aj), sportovci, těhotné ženy, děti i senioři.Boty Peter Legwood jsou totižlehké, antibakteriální, protiskluzové a upravitelné na míru. Na veletrhu bude k vidění novinka od Peter Legwood pro jaro 2020: lehká zdravotní kožená obuv Cruise. Na KABO je přiveze společnost Pro Evolution s.r.o. Zajímavým sortimentem budou také protiskluzové boty Slipstop vhodné nejen k bazénu či koupališti, ale také do vnitřních prostor místo bačkůrek – využívají se v herničkách, na cvičení, doma, ve školce. Svými vlastnostmi se řadí mezi „barefoot“ obuv a jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Mají speciální protiskluzovou podrážku, jsou lehké, měkké, prodyšné a snadno se nazouvají i vyzouvají. Značka Slipstop se prodává ve více než 40 zemích po celém světě. Jejím distributorem do ČR je firma Neboshop.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz