» Veletrhy

To nejlepší z oblasti stomatologie uvede v Letňanech dentální veletrh PRAGODENT 2023

To nejlepší z oblasti stomatologie uvede v Letňanech dentální veletrh PRAGODENT 2023

Dentální veletrh PRAGODENT se po dvou letech vrací do letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA, kde proběhne ve dnech 12. až 14. října. Již 29. ročník uvede novinky, trendy, produkty i technologie z oboru stomatologie za podpory České stomatologické komory, která souběžně s veletrhem v prostorách výstaviště uspořádá PRAŽSKÉ DENTÁLNÍ DNY. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.


Na nejvýznamnější dentální události tohoto roku se představí 159 vystavovatelů ze 13 zemí prezentujících 796 značek, produktů, technologií a novinek. Výstavní plocha expozic zabere téměř 12.000 čtverečních metrů PVA EXPO PRAHA. „Dentální veletrh PRAGODENT 2023 zaplní tři haly letňanského výstaviště a vystavovatelům i návštěvníkům nabídne ještě větší komfort zmodernizovaného areálu. Expozice zde vybudují tradiční nejvýznamnější firmy, ale i veletržní nováčci. Prostřednictvím svých zastoupení se zde budou prezentovat novinky od světových špiček oboru,“ řekla ředitelka veletrhu Janica Ciglianová.

Návštěvníci z řad zubních lékařů, techniků, dentálních hygienistek a dalších oborových pracovníků se seznámí s přelomovými technologiemi a nejnovějšími produkty, a to v oblastech stomatologické ordinace, stomatologické laboratoře, preventivní péče, hygieny a bezpečnosti práce, farmaceutických přípravků, služeb a vědy a vzdělávání.

Nabitý doprovodný program

I v letošním roce je hlavním odborným partnerem veletrhu Česká stomatologická komora, která souběžně s veletrhem pořádá mezinárodní kongres PRAŽSKÉ DENTÁLNÍ DNY. Ten v prostorách PVA EXPO PRAHA proběhne ve dnech 13. a 14. října. Jeho kapacita čítá 2000 účastníků a stěžejním tématem letošního ročníku bude „Jedno tělo – jedna medicína“.

Ve spolupráci s dalšími odbornými partnery Asociací dentálních hygienistek ČR, Komorou zubních techniků ČR, asociací Czechdent a také s podporou České stomatologické komory proběhne další doprovodný program v Dent Aréně v Hale 2D a Vstupní hale I. Návštěvník veletrhu se zde může bez registrace účastnit série přednášek a workshopů za účasti předních odborníků. Mezi nimi budou například teoretické a praktické workshopy dentálních firem i představení možností použití 3D tisku v zubní laboratoři. Zúčastnit se tohoto programu mohou všichni návštěvníci veletrhu zdarma. Více o programu ZDE.

Již III. Kongres zubních instrumentářek proběhne pod taktovkou partnera AZ Seminárium v pátek 13.10. v prostorách konferenčního sálu.

O dění z dnů české stomatologie bude informovat hlavní mediální partner StomaTeam.

Podrobné informace a novinky najdete na www.pragodent.eu.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz