» Tiskové zprávy

MILUŠKA BITTNEROVÁ, MAGDA MALÁ A PETR KOLÁŘ POKŘTILI VÁNOČNÍ CD JAKUBA SMOLÍKA

MILUŠKA BITTNEROVÁ, MAGDA MALÁ A PETR KOLÁŘ POKŘTILI VÁNOČNÍ CD JAKUBA SMOLÍKA

Vánoční období patří bezesporu k jednomu z mála, které přispívá ke stmelení rodiny. Vždyť kdy jindy si najdeme čas na své blízké? A sváteční, příjemnou náladu už odedávna umocňují vánoční koledy nebo písničky. Vydavatelství Supraphon právě přišlo s přesně takovou novinkou; vánoční CD Jakuba Smolíka „Šťastné a veselé Vánoce“. 


Jednu z písní si zpěvák opět zazpíval se svou roztomilou dcerou Petruškou, z níž roste, dle mínění veřejnosti i odborníků, nová pěvecká hvězdička. Křest vánočního cédéčka proběhl za přítomnosti všech, kteří se na jeho vzniku podíleli. V proslulé pražské restauraci Bredovský dvůr tedy nechyběl Petr Kolář nebo Zdeněk Barták, rolí kmotřiček se ujaly Magda Malá, Miluška Bittnerová a samozřejmě Petruška Smolíková. Křtilo se, jak se na vánoční CD sluší, bylinným likérem Radhošťská hořká. Petruška cédéčku samozřejmě připila nealkem, ovocným nápojem bez cukru - Berywhite. A protože Jakub Smolík nic nenechá náhodě, šťastnou cestu k posluchačům posvětila i kartářka Helen Stanku: „Jakub Smolík je tak oblíbeným interpretem, že moje věštba je asi zbytečná, nicméně karty potvrzují, že se tahle deska bude dobře prodávat a posluchačům přinese jen samou radost.“

V radosti a příjemné náladě se nesl i samotný křest a následný společenský večer. Hosté probírali historky z předchozích vánoc, řešili vánoční dárky, došlo dokonce i na novoroční předsevzetí. Tím nejvtipnějším byl slib jednoho z hostů, který prohlásil, že omezí přísun kofeinu. Vzhledem k tomu, kolikrát se během večera objevil u stolku s caffé Siamo, tomu nikdo nevěří.

Ačkoli jsou vánoční svátky ještě relativně daleko, blíží se krokem mílovým. Možná vám přijde právě vánoční CD Jakuba Smolíka jako milý dárek pro vaše blízké vhod. Ostatně Jakub Smolík naděloval během svého křtu hned dvakrát; jeho vánoční CD obdrželi všichni přítomní a kmotřičky navíc velmi sympatickou taštičku s kosmetikou Estée Lauder!

Zdroj: Kloboukfilm



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz