» Tiskové zprávy

MIELE SLAVÍ 25 LET V ČESKÉ REPUBLICE

Společnost Miele, výrobce prémiových spotřebičů, slaví 25. výročí zastoupení značky v České republice. Kromě domácností jsou přístroje Miele zastoupeny také v profesionálních provozech – v segmentu HORECA, v nemocnicích, pečovatelských ústavech nebo sportovních zařízeních a využívají je rovněž složky IZS.


Z historie Miele Česká republika
Firma Miele, spol. s r. o., byla založena v červenci 1991 v Brně. Začínala s pouhými pěti spolupracovníky, kteří se zabývali prodejem zemědělské techniky, spotřebičů pro domácnost i profesionálních přístrojů. Historie Miele v oblasti zemědělské techniky a profesionálních přístrojů (především laboratorní myčky) však sahá ještě před rok 1989.
Vzhledem k příznivému sociálnímu a ekonomickému vývoji se tým Miele ČR postupně rozrůstal a dnes má v Česku a na Slovensku cca 100 spolupracovníků. Generálním ředitelem Miele ČR a SR je Tomáš Abraham.
Centrála firmy sídlí od roku 1991 v Brně, v lednu 2004 přibyl showroom v Bratislavě
a v květnu 2006 i v Praze. Od konce roku 2010 sídlí firma ve Spielberk Office Centre
v Brně (Holandská 4).
O zákaznický komfort se stará rozsáhlá síť ověřených obchodních partnerů (architektonické ateliéry, kuchyňská studia nebo sítě obchodů s elektronikou
a bílou technikou) a samozřejmě vlastní značkový servis.

Miele Experience Center – víc než jen showroom
Multifunkční designové prostory Miele Experience Center v Praze a Brně slouží
k prezentaci aktuálních produktových řad spotřebičů Miele, zákazník zde může využít poradenský servis, načerpat inspiraci či relaxovat s šálkem lahodné kávy v kavárnách Miele Caffé. Ve zdejší aktivní kuchyni pravidelně probíhají předváděcí vaření, kurzy vaření i zážitkové gastronomické večery, na nichž Miele spolupracuje se špičkovými kuchaři. Prostory Miele Experience Center je rovněž možné si pronajmout pro firemní společenské akce.




Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz