» Tiskové zprávy

GORDIC(R) obhájil postavení mezi TOP 100 ICT firem v ČR

Společnost GORDIC(R) potvrdila své dlouhodobě stabilní postavení v žebříčku největších firem v oblasti informačních a komunikačních technologií v České republice. V pořadí, které podle výše obratu sestavuje časopis CIO Business World, obsadila stejně jako v loňském roce 40. místo s obratem 648 mil. Kč v roce 2013.

Zásadní část svých tržeb společnost realizovala díky poskytování komplexních IT služeb a prodeji vlastních softwarových produktů, především v oblasti ERP systémů veřejné správy, systémů pro správu dokumentů (DRMS) a registrů a správních agend pro potřeby veřejného sektoru. Kromě toho firma dodala v loňském roce svým klientům mj. nástroje pro podporu rozhodování (Datové sklady, BI), portálová řešení, úložiště digitálních dokumentů, služby v oblasti systémové integrace nebo Service managementu.

Společnost GORDIC(R) vznikla v roce 1993 a za dobu své existence si získala přes šest tisíc klientů od ministerstev až po malé příspěvkové organizace. GORDIC(R) je 100% českou firmou s jedním majitelem a celorepublikovou obchodně-servisní sítí s více než 300 autorizovanými odborníky.

Její informační systém GINIS(R) je dlouhodobě nejpoužívanější ERP systémem ve veřejné správě.

Zdroj: Michaela Čapková, PR specialist GORDIC(R)



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz