» Tiskové zprávy

EXOTICKÁ PAPÁJA DODÁ POKOŽCE ZDRAVÍ I KRÁSU

EXOTICKÁ PAPÁJA DODÁ POKOŽCE ZDRAVÍ I KRÁSU

Novinka: Přírodní léčebná a pečující kosmetika Only PapaYA

Chcete-li dopřát vaší pokožce tu nejlepší možnou péči, vsaďte na pravidelné používání přípravků s kvalitními přírodními ingrediencemi. Na český trh právě přichází nová značka přírodní léčebné a pečující kosmetiky Only PapaYA, která nabízí přípravky s výtažky z exotické papáje.


Tento tropický zázrak využívali lidé pro léčbu nejrůznějších neduhů od pradávna. Papája totiž obsahuje důležitý enzym papain, který mimo jiné podporuje trávení a působí protizánětlivě. Řada kosmetických výrobků Only PapaYA nabízí pečující přípravky, které jsou vyráběny výhradně z čerstvých plodů. Neobsahují parabeny, sulfáty ani vazelínu. Tyto produkty jsou k dostání na internetu na adrese www. onlypapaya.cz nebo ve vybraných lékárnách.

Produkty přírodní kosmetiky Only PapaYA působí blahodárně doslova na celé tělo. Mají antioxidační účinky a napomáhají k ochraně před záněty a bakteriemi, dodávají pokožce potřebnou hydrataci, některé z nich napomáhají k urychlení regenerace sekundárních projevů ekzémů, lupénky či diabetických a  bércových vředů, proleženin, špatně se hojících ran. Kosmetika je vhodná zejména pro suchou, citlivou či poškozenou pokožku. Všechny přípravky jsou australského původu a vyrábějí se pomocí jedinečné technologie, díky níž je v nich zachováno vysoké procento cenného extraktu z čerstvých plodů papáje.

Přírodní kosmetika Only PapaYA je vhodná pro ty, kteří dbají na prevenci proti stárnutí kůže
a ocení ji ženy i muži s problematickou pletí. Přípravky oceníte také ve chvíli, kdy máte nějaké povrchové poranění typu řezných ran, odřenin či popálenin.

Svůj podíl na tom, že bude kosmetika Only Papaya dostupná v Česku, má zpěvák Petr Janda. Tváří značky se stala jeho dcera Marta. „To že jsem tváří produktu Only PapaYA je naprosto logické. Zaprvé papáju miluju a za druhé je to rodinný podnik. Táta  se mě zeptal
a já tomu produktu věřím, tak proč ne. Sama produkty Only papaYA používám. Začalo to, když jsem se po návratu z Austrálie odřela. Táta mi ránu namazal a opravdu se to zahojilo perfektně! Navíc mi ukazoval u všech známých a jejich dětí, jak se po namazání hojí všechny rány, popáleniny a podobně. Jelikož já sama jsem maminka, tak na takovéto zázraky chci věřit. Mám dobrou zkušenost a líbí se mi to,“
říká Marta Jandová.

Petr Janda k tomu dodává: „Dovážet k nám kosmetické produkty z papaji, k tomu mě dovedl Péťa Vítek, ten žije v Austrálii a mj. tam organizuje koncerty všech českých umělců. Já mám Austrálii rád. Líbí se mi tam, poprvé jsem tam jedl papaju, poprvé jsem viděl, jak vůbec vypadá a poznal, jaké obrovské a úžasné účinky má. V tu dobu tam s námi byla i Marta a tak jsme se dohodli, že by mohla být naší tváří. Samozřejmě že lepší volbu jsme mít nemohli.

Portfolio přírodní kosmetiky Only PapaYA:

Gel na řezné rány

Gel na řezné rány byl speciálně vyvinut a skvěle působí na malé rány zahrnující říznutí, škrábance, odřeniny, opruzeniny a vyrážky či bodnutí hmyzem. Je možno jej použit také u špatně se hojících ran, jako jsou bércové a cukrovkové vředy nebo proleženiny.

Cena: 695 Kč


Gel na popáleniny

Gel na popáleniny je určen pro použití na menší popáleniny či na popáleniny od slunce. Přináší rychlou úlevu, zklidňuje kůži a zabraňuje infekci. Při včasné aplikaci dokáže dokonce zabránit tvorbě puchýřů.

Cena: 695 Kč


Krém na pokožku

Krém na pokožku je určený k zlepšení prokrvení a rozvoji přirozených samoléčebných schopností kůže a pomáhá při bolestech kloubů. Výrobek obsahuje enzymy, které pomáhají rozpouštět odumřelé kožní buňky, odstraňují kožní šupinky a tím pokožku omlazují. Extrakt z papáje dodává pokožce potřebnou hydrataci a vláčnost.

Cena: 695 Kč


Papaya pleťový krém

Pleťový krém s extraktem papáji a acai zaručuje zdravý a mladistvý vzhled, pružnost a pevnost pokožky. Krém vyživuje, revitalizuje a zklidňuje suchou, vysušenou
a citlivou pokožku. Na rozdíl od ostatních pleťových krémů navíc dosahuje díky vysokému obsahu extraktu papáji skvělých výsledků u akné, vyrážek a jiných kožních onemocnění.

 

Cena: 795 Kč


Papaya sérum

Papaya sérum obsahuje největší množství papáji ze všech produktů řady Only PapaYA.  Množství extraktu přesahuje 80 %. Díky vysokému obsahu účinných látek sérum zabraňuje tvorbě vrásek a zpomaluje proces stárnutí. Přináší omlazující a zvlhčující účinky a pomáhá léčit citlivou, suchou či podrážděnou pokožku obličeje, krku a dekoltu.

    

Cena: 890 Kč

 

Více informací o produktech a značce ONLY PAPAYA najdete na www.onlypapaya.cz 

Tisková informace Praha, listopad 2013



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz