» Tiskové zprávy

JAK SE NEZABÍT PRACÍ ANEB JAK SI Z NULY VYTVOŘIT GIGANTICKÝ PASIVNÍ PŘÍJEM

JAK SE NEZABÍT PRACÍ ANEB JAK SI Z NULY VYTVOŘIT GIGANTICKÝ PASIVNÍ PŘÍJEM

Kmotry knihy se stali: herečka a moderátorka Mahulena Bočanová, která celý křest moderovala, specialista v několika medicínských oborech MUDr. Gorškov, flamenco kytarista Zoran Gajič, romantický básník Jan Ztepilý a etno bubeníci Lukáš Vídeňský a Jiří Pejša. Křest, kterého se zúčastnilo více jak 100 hostů, proběhl v báječně pozitivní atmosféře. O zábavu se starali profesionální etno bubeníci z BUBNOVÁNÍ V KRUHU a hosté si vyzkoušeli tzv. Teambuilding za pomocí perkusí.


Poté vystoupila taneční skupina STEELS, která se specializuje na STREET DANCE a podobné taneční styly. Vrcholem večera pak bylo famózní vystoupení kytarového virtuosa a operního tenora Zorana Gajiče. Večer zpestřoval svými verši básník Jan Ztepilý. Celou akci ukončilo losování dárků v tombole, jejíž výtěžek je věnován autistickému chlapci Míšovi Krausovi na zakoupení produktů ke zlepšení jeho zdravotního stavu.

Mgr. Kateřina Konrádová napsala knihu JAK SE NEZABÍT PRACÍ pro všechny, kteří by rádi nalezli rovnováhu mezi prací a osobním volnem a zároveň by si chtěli splnit své sny, aniž by z nich museli slevovat. Je to zpověď bývalého workoholika, který si vyzkoušel všechny cesty, které k rovnováze v životě rozhodně nevedou, a prošel si šestnáctiměsíčním těžkým syndromem vyhoření. Mgr. Konrádová v posledních 3 letech patří mezi přední světové multilevlery, stala se manažerem roku 2013 pro Východní Evropu a pracuje pro společnost, která za rok 2015 byla oceněna jako společnost roku v přímém prodeji v Evropě. Autorka se v knížce zabývá otázkou, které pracovní činnosti a návyky vedou spíše k syndromu vyhoření než k finančnímu zajištění a proč. Otevírá otázku, zda je multilevel marketing tou správnou cestou k vytvoření pasivních příjmů. Rozebírá praktiky různých network marketingových společností, které vedou spíše ke zklamání z výrobků zakoupených v těchto sítích a z tohoto způsobu získávání financí. Upozorňuje na kritéria, jak si správnou MLM společnost vybírat. Mluví i o kvalitě produktů, které se přímým prodejem distribuují na trh. Upozorňuje na mnohé nešvary, kterými se multilevleři nechlubí. V závěru mluví o běžných mýtech, které o multilevlu mezi lidmi kolují, a uvádí je na pravou míru. Kniha by mohla být povinnou četbou pro všechny, kteří se chtějí seriózně seznámit se systémy network marketingu a rozhodují se, zda v takovém systému investovat svůj čas a invenci k vytvoření příjmů. Pro spotřebitele produktů by mohla být dobrým vodítkem, jak se nenechat napálit při koupi.

http://www.katerinakonradova.cz/manazer.html

https://www.facebook.com/knihajaksenezabitpraci

Mgr. Kateřina Konrádová



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz